DOLAR 32,5488
EURO 34,8233
ALTIN 2439,189
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yaşlanma belirtilerine ultrason enerjisi

    15.11.2018
    A+
    A-

    Ultraformer en fazla talep edilen ameliyatsız estetik uygulamaları arasında yer alıyor. Özellikle kırışıklıklar için sıklıkla kullanılan Ultraformer hakkında Estetik International Sağlık Grubu açıklamalarda bulundu:

    “Çok fonksiyonlu yüksek yoğunluk odaklı ultrason teknolojisi ile çalışan UltraFormer ameliyatsız gençleştirme uygulamasıdır. Odaklanmış ses dalgaları istenilen derinlikte kolajen üretimini uyaran ısı hasarları oluşturur ve bu enerji sayesinde dokuda yeni kolajen yapımı uyarılarak güçlü bir sıkılaşma etkisi meydana gelir. Bu teknoloji, yüz ve vücuttaki cildin toparlanmasında ve sıkılaşmasında etkilidir. Boyun kırışıklıkları, çatlaklar, göz çevresi kırışıklıkları, düşük kaşlar, düzensiz cilt tonu, geniş gözenekler, gebelik sonrası sarkmalar gibi sorunların tedavisinde kullanılır. İşlem yaklaşık 30 dakika sürer. 2-3 gün sonra gözle görülür değişim fark edilir. Kolajen üretimini tetiklediği için uzun süren sonuçları vardır.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.