DOLAR 32,5082
EURO 34,9397
ALTIN 2433,082
BIST 9807,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yatak sektörü uyumuyor

    Yatak sektörü uyumuyor
    08.11.2019
    A+
    A-

    Endüstri 4,0 bakış açısıyla tüm iş süreçlerini yöneten Bambi Yatak, yüksek katma değerli üretim için Ar-Ge ve inovasyona odaklanmış durumda. 20 kişilik Ar-Ge ekibiyle çalışmalarını bu bakış açısıyla 365 gün boyunca gerçekleştiren Bambi,  her yıl Ar-Ge harikası ürünlerini piyasaya sürüyor.  Son olarak teknoloji harikası bir sistem olan Magic Touch ile dünya ve Türkiye yatak pazarında bir ilke imza atan Bambi, sürdürülebilir bir şekilde müşterilerinin yaşam kalitesini artırmak için gelişmiş teknolojileri kapsamlı teknik bilgi birikimiyle birleştiriyor.

     

     

    “Gelecekte var olmak için Ar-Ge’ye yatırım şart”

    Bambi olarak her yıl cirosunun yüzde 1’ini Ar-Ge’ye ayırdıklarını söyleyen Gökmen, araştırmacı insan gücüyle inovatif ürünler geliştirdiklerini söyledi. Bu bakış açısıyla Ar-Ge yapmadan geleceğin ekonomik koşullarında var olunamayacağının altını çizen Gökmen, “Hem sektör hem de Bambi Yatak olarak Türkiye’nin 2023 vizyonuna ulaşması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Biz biliyoruz ki sektörde söz sahibi olabilmek için Ar-Ge ve inovasyona yatırım yapmak şart. Bambi olarak bu iki parametre ile tüm iş süreçlerimizi yönetiyoruz. Kısacası Ar-Ge ve inovasyonu DNA’mıza kodladığımızı söyleyebiliriz” dedi.

     

    “Yataklarımız Ar-Ge sürecinde farklı testlerden geçiyor”

    Bambi Ar-Ge ekibinin iki farklı departmandan oluştuğunu belirten Gökmen,Yatak, kumaşlarındaki darbe testi ve süngerlerdeki çökmelere dayanıklılık testi gibi testlerden geçmeden Bambi fabrikasına gelmiyor. Bu süreçler beklediğimiz gibiyse üretim sürecine kendi mataryellerimizi dahil ederek iş süreçlerinin devamlılığını sağlıyoruz. Tabii bu nokta da kendi test ekibimizle (içerimizde test ekibimiz var) önce bir kullanım sağlıyoruz. Bunlarda herhangi bir problem olursa hemen müdahale ederek sorunu ortadan kaldırmayı amaçlıyoruz. Bambi Yatak olarak hem müşteri portföyü hem de üretim hattını geliştiren, inovasyona ve gelişime önem veren bir firmayız. Hedefimiz her zaman yeni nesil teknolojilerle konforu bir arada sunan yatakları müşterilerimizle buluşturmak. Bu hedeflerimize ulaşmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.