DOLAR 32,339
EURO 35,1167
ALTIN 2240,284
BIST 8906,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yataş Bedding’ten temmuz ayı fırsatı: Hem İndirimli Hem Hediyeli

    Yataş Bedding’ten temmuz ayı fırsatı: Hem İndirimli Hem Hediyeli
    10.07.2020
    A+
    A-

    Türkiye’nin uyku ürünlerinde kalite, konfor ve yeni teknoloji denince ilk akla gelen markası Yataş Bedding, Temmuz ayını yüzde 40’a varan indirimler, hediye çeki ve iki ay ertelemeli ödeme fırsatıyla karşılıyor.

    Türkiye’nin yenilikçi yatak markası Yataş Bedding Temmuz ayında indirim ve hediye çeki fırsatıyla yatak odalarınıza konfor getiriyor. Yataş Bedding, tüm yatak, baza ve başlıklarda geçerli yüzde 40’a varan indirimler ve 2 ay ertelemeli ödeme fırsatıyla yatak odalarını yeniliyor. Ayrıca 3.490 TL değerindeki yatak, baza ve başlık set alışverişlerine ev tekstili ürünlerinde geçerli 400 TL hediye çeki armağan ediliyor.

    Yataş Bedding, baza, başlık ve yataktan oluşan Tesla ve Wool Sense çift kişilik setlerde de özel fiyatlar sunuyor. Kampanya çerçevesinde Tesla ve Wool Sense Set 2.388 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Yataş Bedding’de fırsatlar bununla da sınırlı kalmıyor. Tüm beyaz ev tekstili ürünlerinde net yüzde 50 indirime ek yüzde indirim, renkli ev tekstili ürünlerinde ise yüzde 40’a varan indirimlerle büyük yaz fırsatları tüm Yataş Bedding mağazalarında sizi bekliyor. Kampanya 31 Temmuz’a kadar devam ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.