DOLAR 32,5041
EURO 34,912
ALTIN 2444,462
BIST 9703,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yataş değiştirme kampanyası 2017 başladı

    Yataş değiştirme kampanyası 2017 başladı
    09.06.2017
    A+
    A-

    Yataş’ın 40., yılına özel yatak değiştirme kampanyasında yüzde 40’a varan indirim uygulanıyor. 40. yılın şerefine eski yatağınızı evden alan Yataş, yeni yatağı evinize teslim ediyor. Yatak, baza ve başlıklarda yüzde 40’a varan özel indirimli geleneksel değiştirme kampanyası ile kaliteli uyku evlere getiriliyor.

    Yaşam enerjinizi ve uyku kalitenizi artıracak Yataş indirim kampanyaları 1 Nisan – 14 Temmuz 2016 tarihleri arasında geçerlidir. Bebek yatakları alışverişlerinde ise Dogs, Baby ve Sheep nevresim takımlarından birisi hediye edilir. Hediyeli ürünler stoklarla sınırlıdır, bu ürünler muadil diğer ürünler ile değişiklik gösterebilir. Yatak, baza ve ev tekstili kampanyaları birbirleri ile birleştirilemez.
    Baza ve Başlık
    Yataş’ın 40. yılı şerefine Yataş baza ve başlıklarda %40’a varan özel indirim kampanyası ile yeni Yataş´ınızı hemen alın, yeni yılda da uykusuz kalmayın. Yaşam enerjinizi ve uyku kalitenizi artıracak indirim kampanyaları 1 Nisan – 14 Temmuz 2016 tarihleri arasında geçerlidir. Bebek yatakları alışverişlerinde ise Dogs, Baby ve Sheep nevresim takımlarından birisi hediye edilir. Hediyeli ürünler stoklarla sınırlıdır, bu ürünler muadil diğer ürünler ile değişiklik gösterebilir. Yatak, baza ve ev tekstili kampanyaları birbirleri ile birleştirilemez.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.