DOLAR 32,5297
EURO 34,9121
ALTIN 2440,175
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yataş Grup Furniture İstanbul Tasarım Yarışması’nda 8 ödülün sahibi oldu

    Yataş Grup Furniture İstanbul Tasarım Yarışması’nda 8 ödülün sahibi oldu
    14.11.2018
    A+
    A-

    Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) ve CNR işbirliğiyle düzenlenen Furniture İstanbul Fuarı kapsamında gerçekleştirilen 2018 Tasarım Yarışması sonuçlandı. Sektörün en önemli markalarının yer aldığı yarışmada Yataş Grup, Enza Home, Yataş Bedding ve yeni markası Divanev ile 5’i birincilik olmak üzere toplam 8 ödüle layık görüldü.

    Furniture İstanbul kapsamında her yıl geleneksel olarak düzenlenen Tasarım Yarışması’nın sonuçları açıklandı. Mobilya, yatak ve ev tekstili sektörünün yenilikçi markası Yataş Grup, 2018 Tasarım Yarışması’nda Yataş Bedding, Enza Home ve Divanev markalarıyla 8 ödüle birden layık görüldü. Ece Yalım, Prof. Dr. İpek Fitöz, Özlem Tuna, Şule Koç gibi isimlerin jüri üyeliği yaptığı ve toplam 7 kategoride gerçekleşen yarışmada Yataş Grup, oturma dinlenme, genç odası, yatak odası, uyku, tamamlayıcı mobilya ve aksesuar kategorilerinin yanı sıra en iyi stant kategorisinde de ödülün sahibi oldu.

    İstanbul Furniture Fuarı’na katılan markaların en iyi ve inovatif ürünleriyle katıldığı 2018 Tasarım Yarışması’nda Oturma Dinlenme kategorisinde birincilik ödülünü Yataş Grup’un yeni markası Divanev, Greeny adlı tasarımıyla aldı. Greeny, modern ve geleneksel tarzı sentezleyen şıklığıyla göz alıyor. Genç odası kategorisinde üçüncülük ödülü alan Divanev, Fiore ile pastel renklerin dinginliğini detaylardaki incelikle buluşturuyor.

    Yataş Grup’a Yatak Odası kategorisinde birincilik ödülünü Raum ile Enza Home, ikincilik ödülünü ise Greeny ile Divanev getirdi. Divanev Greeny, yeşilin gücünü altın rengi detaylarla harmanlayarak yatak odalarına asaleti taşıyor. Enza Home Raum yatak odası ise ahşabın sıcaklığını, deri ve metalin uyumuyla bir araya getiriyor. Enza Home, Tamamlayıcı Mobilya@Aksesuar kategorisinde ise birinciliği Maison ile aldı.

    Uyku kategorisinde ise birincilik ödülü Yataş Bedding’in oldu. Yataş Bedding ödülü S Line Full Adapt ile alırken, ikincilik ödülü Divanev’in Black Line serisinde yer alan LatexPlus adlı yatağıyla aldı. Yataş Bedding’in geri dönüştürülebilir malzemelerle tasarlanmış standı da En İyi Stant kategorisinin kazanını oldu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.