DOLAR 32,5257
EURO 34,7413
ALTIN 2488,581
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yataş Grup, yeni satış noktalarıyla rekora imza attı

    Yataş Grup, yeni satış noktalarıyla rekora imza attı
    05.07.2017
    A+
    A-

    Enza Home ve Yataş Bedding markaları ile son yıllarda büyük bir atılım yapan Yataş Grup, bayi ağını da hızla büyütüyor. 6 ay gibi bir sürede 114 bayi anlaşması yaparak sektörde bir ilke imza atan Yataş Grup, 2017 yıl ortası itibariyle yurtiçi ve yurtdışında toplam 355 satış noktasıyla rekor bir büyüme gerçekleştiriyor.

    Mobilya sektöründe en çok büyüyen firmalar arasında yer alan Yataş Grup, perakendecilikte başlattığı dönüşümle büyümesini sürdürüyor. Satışlarının yüzde 90’ından fazlasını perakendeden sağlayan Yataş Grup, yılsonuna kadar 120 yeni satış noktası hedefini aşarak, 6 ayda 114 satış noktasını daha bünyesine kattı.
    Yataş Grup, Enza Home ve Yataş Bedding markalarıyla dünya markası olma yolunda yurt dışında da çok kısa sürede 100 mağazaya ulaşmayı hedefliyor.

    Enza Home ve Yataş Bedding Dünyada da Büyüyecek
    Hem Yataş Bedding hem de Enza Home ürünlerinin trend ve ulaşılabilirliği sayesinde iller haricinde birçok ilçeden de yüksek bayilik talebi aldığını söyleyen Yataş Grup CEO’su Nuri Öztaşkın, markalarının satış noktalarının sektörde bugüne kadar rastlanmayan bir oranda artış gösterdiğini vurguladı. Öztaşkın, şu değerlendirmelerde bulundu;
    “Enza Home ortalama 1.700 m2 mağazalardan oluşurken, Yataş Bedding mağazalarımızın ortalaması 250 m2. Bayilik yatırım dönüş süresi süresi ise Enza Home’da 14 ay, Yataş Bedding’te 8 aya düştü. Mobilya sektöründe bir ilke daha imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Anlaşmalarımız neticesinde yılsonunda 120 yeni satış noktası daha açmayı hedeflemiştik, yıl ortasında neredeyse bu rakamı yakaladık bile. Turquality Programı ile aynı rekor büyümeyi yurt dışında da göstererek, 2021 yılına kadar yurtdışında da 200 mağazaya ulaşmayı amaçlıyoruz.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.