DOLAR 32,5877
EURO 34,8519
ALTIN 2496,277
BIST 9661,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yataş, Türkiye’nin En Değerli Markaları  Listesinde yerini aldı

    Yataş, Türkiye’nin En Değerli Markaları  Listesinde yerini aldı
    26.06.2019
    A+
    A-

    Uluslararası bağımsız marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance’in bu yıl 12.’sini hazırladığı Türkiye’nin En Değerli Markaları araştırmasının sonuçları açıklandı. Türkiye’nin sevilen markası Yataş, listeye 61’inci, kendi sektöründe ise ilk sıradan girmeyi başardı.

     

    Türkiye’nin lider mobilya markası Yataş, uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance tarafından hazırlanan Türkiye’nin En Değerli Markaları listesine bu yıl 61. sıradan girmeyi başardı. Türkiye’nin en değerli 100 markasının yer aldığı listede kendi sektörünün de lideri olan Yataş’ın marka değeri ise 33 milyon dolar olarak hesaplandı.

    Konuya ilişkin bir değerlendirmede bulunan Yataş Grup CEO’su Nuri Öztaşkın, şunları söyledi: “40 yılı aşkın süredir Yataş markası kalite, güven, estetik ve şıklık kavramlarıyla bir arada anılıyor. Biz de bu sorumlulukla tüketicilere her zaman daha iyisini sunmak için yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Yeni teknolojiler ve inovatif çözümlerimizle farklılaşıyor, tüketicileri yeniliklerle buluşturuyoruz. Yataş Grup olarak şu anda yurtiçinde ve yurtdışında toplam 429 mağazayla hizmet veriyor, Avrupa, Ortadoğu, Balkanlar ve Çin başta olmak 49 ülkeye ihracat yapıyoruz. Bu yıl 38’i yurtdışı olmak üzere toplam 116 mağaza açmayı ve özellikle Avrupa pazarında büyümeyi hedefliyoruz.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.