DOLAR 32,3252
EURO 35,1482
ALTIN 2297,766
BIST 9055,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yataş’tan mışıl mışıl bir yarıyıl tatili

    Yataş’tan mışıl mışıl bir yarıyıl tatili
    22.01.2018
    A+
    A-

    Yatakta kalite, konfor ve yeni teknolojinin markası Yataş, öğrencilerin 22 Ocak- 2 Şubat arasında gireceği sömestr tatilini öğrenci setlerinde sunduğu avantajlı fiyatlarla kutluyor.

    Bu özel kampanya kapsamında 28 Şubat tarihine kadar yatak, baza, başlık, yastık, yorgan ve nevresim takımından oluşan 2 farklı öğrenci setini; değişik ebat, renk ve kumaş seçenekleriyle birlikte sadece 1.180 TL’den başlayan cazip fiyatlarla alabilirsiniz.

    Kalite ve konforu teknolojiyle birleştiren Yataş Bedding, yarıyıl tatiline özel 2 farklı öğrenci setini avantajlı fiyatlarla öğrencilerle buluşturuyor. 28 Şubat tarihine kadar geçerli olacak bu özel kampanya kapsamında; Belinda ve Vente setleri 1.180 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

    Belinda Deri Başlıklı Set sadece 1.180 TL!

    Okul dönemine özel cazip fiyatıyla dikkat çeken Belinda deri başlıklı ve bazalı öğrenci seti, 90×190 ölçülerinde yatak, baza, başlık, yastık, yorgan ve nevresim takımını kapsıyor.Belinda set, erkek ve kız çocuklarına özel renk ve 3 farklı ölçü seçeneğiyle okul çağındaki tüm öğrencilerin yatak odalarına sağlık, konfor ve tarz katıyor.

    Belinda ve Vente öğrenci setleri deri ve kumaş alternatiflerinin yanı sıra kız ve erkeklere yönelik farklı renk kombinasyonlarıyla da dikkat çekiyor. Geniş depolama imkanı sunan deri ve kumaş alternatifli bazalar, pratik kullanımı ile tüm dağınıklığı ortadan kaldırırken; ders çalışmaya, eğlenmeye ve sosyalleşmeye daha çok zaman kalıyor. Belinda Kumaş Bazalı set 1180 TLVente Deri Bazalı Set 1.299 TL ve Vente Kumaş Bazalı Set 1.361 TL fiyatlarla yeni evlerini bekliyor.

    Yataş, iyi ve kaliteli bir uykuya avantajlı fiyatlarla kavuşmak isteyen tüm öğrenci ve ailelerini 28 Şubat tarihine kadar Enza Home ve Yataş Bedding mağazalarına davet ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.