DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yaz aylarında konut piyasasında hareketlilik yaşanacak

    Yaz aylarında konut piyasasında hareketlilik yaşanacak
    30.06.2017
    A+
    A-

    Wind Ankara Yönetim Kurulu Başkanı Önder Tabak, yaz mevsiminin gelmesiyle konut sektöründe hareketlenmelerin de yaşanacağını belirtti.

    Bahar ve yaz dönemi konut satışlarına dair görüşlerini paylaşan Wind Ankara Yönetim Kurulu Başkanı Önder Tabak bu dönemlerde kış mevsimine oranla daha fazla hareketlilik yaşanacağını belirtti. Konut satışlarında olumlu bir artış yaşanacağının altını çizen Tabak “Yoğun geçen kış mevsiminin sona ermesiyle gayrimenkul piyasalarında belirgin bir hareketlilik gözlenmektedir. Bu hareketliliğin konut fiyatlarını da etkileyeceğini düşünüyorum” diye konuştu.

    “Diğer sektörlerde nasibini alacak”

    Yaşanan bu hareketlenmenin inşaat sektörünü ve inşaat ile ilintili olan diğer sektörlere de fayda sağlayacağın anlatan Tabak sözlerine şöyle devam etti: “İnşaat Türkiye’nin ekonomik anlamda lokomotifi olan bir sektör. İnşat sektöründe yaşanan olumluluklar yan sanayiye de büyük katkı sağlayacaktır” ifadelerini kullandı.

    “Çayyolu biçilmiş kaftan”

    Ankara’nın kıymetli lokasyonlarından Çayyolu’nda hayata geçirilen Wind Ankara hakkında da bilgi veren Önder Tabak “Wind Ankara projesini hayata geçirirken birçok projeden farklı olmasını amaçladık. Bu yüzden projenin lokasyonu da eşsiz olmalıydı. Bu doğrultuda Çayyolu Park Caddesi biçilmiş kaftandı. Sadece konum değil barındırdığı öğelerde farklı olmalıydı. Hem şehri yaşatmalı hem de şehrin o karmaşasından bıkanlar için bir liman olmalıydı. Projemizde bütün bu detayları fazlasıyla bir araya getirdik” dedi.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.