DOLAR 32,3167
EURO 35,0638
ALTIN 2279,588
BIST 9019,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yaz centilmenlerinin Network şıklığı

    Yaz centilmenlerinin Network şıklığı
    21.05.2018
    A+
    A-

    İster smokin ister sıcak günlere uygun bir takım elbise… Yaz davetleri için sofistike seçenekler NetWork İlkbahar/ Yaz 2018 Erkek Koleksiyonu’nda.

    NetWork İlkbahar/Yaz 2018 Black Koleksiyonu’nda yer alan smokinler; zamansız şıklığın rengi siyahın yanı sıra, bordo ve lacivert gibi renk alternatifleriyle ve kruvaze gibi farklı formlarıyla dikkat çekiyor. Yelek, papyon, kemer ve mendil gibi aksesuar seçenekleri ise şıklığın tamamlayıcısı.

    Bej, beyaz ve ekru tonları ise sezonda takım elbiselere şıklık katan güçlü seçeneklerden. Yaz davetlerinin ve kır düğünlerinin vazgeçilmezi açık renk paleti keten dokularla bütünleşip cool ve rahat bir görünüm sağlıyor. Yazın da stilinden ödün vermek isteyen şık erkekler gömlekten kravata, ayakkabıdan kemere farklı alternatifleri NetWork İlkbahar/Yaz 2018 Koleksiyonu’nda bulabilir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.