DOLAR 32,6931
EURO 34,7687
ALTIN 2505,022
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yaz davetleri Oleg Cassini’yle renkleniyor

    Yaz davetleri Oleg Cassini’yle renkleniyor
    27.06.2018
    A+
    A-

    Yarım asırı aşkın süredir trendleri belirleyen kadınların vazgeçilmez markası Oleg Cassini; 2018 Yazının trend renkleri ve kalıplarını kendine has bir üslupla yorumluyor. Jacqueline Kennedy, Grace Kelly gibi moda tarihine adını “ilham perisi” olarak yazdıran kadınların stilinin de yaratıcısı olan marka, kendi moda mirasını modern ve sofistike görünümlerle pekiştiriyor. Sarı, pembe, kırmızı, mor, yeşil, nar çiçeği gibi canlı renkler, çiçek desenlerinin bu yaz en yakın arkadaşları eğlenceli krep kumaşlar ve uçuşan şifonlar koleksiyonun öne çıkan detayları.

    İstanbul’da 10, Türkiye genelinde ise 20 adresin yanı sıra www. olegcassini. com.tr adresinde moda tutkunu kadınlara kapılarını açan markanın 2018 Yaz Koleksiyonunda Şifon ve Krep kumaşlar baş rolde! Sıcak yazı karşılayan floral desenleri naif ve pastel tonlarla birleştirirken, canlı renkleri de cüretkar şekilde kullanan marka bu yaz herkese “renklerle iddialı ol” diyor.

    Mezuniyetten şık yaz düğün davetlerine, kokteyllerden partilere bir çok özel an için sayısız seçenek sunan Oleg Cassini’de öne çıkan trendler arasında; kat kat volanlı krep elbiseler, fır fır detaylı abiyeler ve omuzları zarifçe saran renkli şifonlar öne çıkıyo.

    Sıcak Yaz, Romantik Sarı

    Şifon kumaşının hafif ve rüzgarla dans eden yapısını, pastel tonlarlabirleştiren marka; romantik ve bohem görünürken aynı zamanda şıklıktan ödün vermek istemeyenlere göz kırpıyor. Tüm vücudu zarifçe saran elbiselerin asimetrik omuz detayıysa bohem bir duruşa işaret ediyor. Mezuniyetten düğüne bir çok davette rahatlıkla tercih edilebilecek bu modelin aynı zamanda buz mavisi ve kırmızı renkleri de bulunuyor.

    Pastel Çiçekler , Uçuşan Kumaşlar

    Kalın omuz askılarının vücudu sarmasıyla yakalanan gizemli çekilicik pastel çiçeklerle birleştiriliyor. Ortaya belirgin bir romantizm çıkıyor. Bel bölümünden itibaren genişleyen etekler yaz rüzgarlarında görkemli bir görünüme bürünüyor ve uçuş uçuş romantik bir silüet ortaya çıkarıyor. Mavi, pudra pembeve yeşilin açık tonlarını romantik bir çiçek buketine dönüştüren Oleg Cassini, çabasız bir stilde dahi görkemli bir duruş elde etmek isteyenlere, bir elbiseyle bunu başaracaklarını kanıtlıyor.

    Cazibeli Mor , Eğlenceli Fır Fır Detayları

    Helenistik bir görünümün olmazsa olmazı olan bol ve dökümlü bir gövde, belirgin bir bel ve uçuşan kumaşlar Oleg Cassini’nin 2018 Yaz koleksiyonuna da ilham veriyor. Modernleştirilmiş renkler ile zamansız bohem kalıplar birleştirilmiş ve ortaya canlı ve genç bir görünüm çıkmış. Omuzu zarifçe saran askılar sırt bölümünden etek ucuna uzayan dev bir arka fır fıra dönüştürülmüş. Canlı renkleri ve cool görünümleri seven kadınlar için bu yaz kilit parçalardan biri olarak öne çıkıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.