DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yaz evlerinde ahşabın sıcak renkleri ile huzur zamanı

    Yaz evlerinde ahşabın sıcak renkleri ile huzur zamanı

    Yaz mevsiminin gelişiyle deniz, güneş ve doğayla daha fazla buluşmak için fırsat yaratırken, yaşam alanlarımızda da doğallığa, sadeliğe ve huzura daha fazla yer açmak mümkün. Yaşam alanları için dekoratif çözümler üreten Günsan’ın Visage Amazon serisinde yer alan anahtar ve prizler, tamamen ahşaptan desenlerden oluşan tasarımları ile ahşabın en sıcak tonlarını ve sadeliğini evinize taşıyor.

     

    Evlerde daha fazla vakit geçirdiğimiz için dekorasyonda da öncelikler ve ihtiyaçlar değişiyor. Doğaya özlemini evine taşımak, doğallığı ve huzuru daha fazla hissetmek isteyenler, çoğunlukla ahşap gibi doğanın simgesi ürünlere yöneliyor. Doğadan ilham alınarak ahşap desenlerle tasarlanan Günsan Visage Amazon serisi anahtar ve prizler, renk çeşitliliği ve dokusuyla evlere yaz güneşinin ve ahşabın sıcaklığını katıyor.

     

    Evde doğaya dokunmak

    Akçaağaç, ceviz, kiraz, meşe gibi ağaçların dokusunu ve kendine has sıcak renklerini ortama yansıtarak, evlerin havasını değiştiren Visage Amazon modelleri, doğallığı ve sadeliği ayrıntılarda arayanların ihtiyaçlarına yanıt veriyor. Dekorasyonun doğal bir tamamlayıcısı olarak evlerde önemli bir yeri olan anahtar ve prizler, Visage Amazon serisi ile yaşam alanlarında doğayla temas etme fırsatı sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.