DOLAR 32,5953
EURO 34,7834
ALTIN 2408,774
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yaz gecelerine Philips Kırık Önleyici ile ışıltılı ve sağlıklı geçiş

    Yaz gecelerine Philips Kırık Önleyici ile ışıltılı ve sağlıklı geçiş
    15.06.2017
    A+
    A-

    Sağlıklı saçlar kadınlar için güzelliğin ilk adımlarından birini oluşturuyor. Yaz aylarında deniz ve havuz suyundan yıpranan saçlar ise ekstra bakıma ve ilgiye ihtiyaç duyuyor. Kırıkların önüne geçmek için özel olarak tasarlanan UniTemp Sensöre sahip olan Philips Kırık Önleyici Saç Düzleştirici BHS675/00, yüzde 95’e kadar kırılmaları önlüyor; yaz gecelerine ışıltılı geçiş başlıyor.


    Kadınların mutluluk formülleri arasında ilk sıralarda bakımlı saçlar geliyor. Sıcak yaz günlerinde, detaylı bir bakıma ihtiyaç duyan saçlar için yüzde 95’e kadar kırılmaları önleyen Philips Kırık Önleyici Saç Düzleştirici BHS675/00, tatil valizlerinde yerini alacak.

    Kırıkların önüne geçmek için özel olarak tasarlanan UniTemp Sensör’e sahip olan BHS675/00, uygulama sırasında plaka sıcaklığının düşmesine engel olarak saçların tekrar tekrar sıcaklığa maruz kalmasını önlüyor.

    Hızlı ısınma süresi ile 30 saniye içinde kullanıma hazır olan BHS675/00 Saç düzleştiricinin 11 farklı sıcaklık ayarı bulunuyor. 105 milimetrelik ekstra uzun plakaları ile hızlı ve kolay düzleştirme sağlıyor ve keratin katkılı koruyucu seramik kaplamalar saçları besliyor.

    İyon teknolojisi ile elektriklenmelerin önüne geçen BHS675/00, güvenli kullanım için otomatik kapanma sistemi ile de “düzleştiriciyi fişte mi unuttum?” derdini ortadan kaldırıyor.

    Siz de tatil valizinizde hayatınızı kolaylaştıracak fonksiyonel bir düzleştiriciye ihtiyaç duyuyorsanız Philips BHS675/00 Saç Düzleştirici 284,99 TL + KDV önerilen perakende fiyatı ile satışa sunuluyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.