DOLAR 32,5219
EURO 34,9569
ALTIN 2439,503
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yaz sezonuna damgasını vuracak 2017 güneş gözlüğü modelleri

    Yaz sezonuna damgasını vuracak 2017 güneş gözlüğü modelleri
    09.05.2017
    A+
    A-

    Bu yazın güneş gözlüğü trendi vintage, yuvarlak, büyük çerçeveler ve neon dokunuşlarla geometrik şekillerden esinlenen modeller. Güneşin her an keyfini çıkarmanız için dünya markalarının yeni sezon güneş gözlükleri sizi Atasun Optik’te bekliyor.

    Yaz aylarının stilinizi öne çıkaran en önemli aksesuarı güneş gözlükleri, Atasun Optik’in 2017 İlkbahar – Yaz Koleksiyonu’nda farklı ve çarpıcı detaylarla karşımıza çıkıyor.

    Sezonun favorisi renkli camlar, pembe, mavi ve pastel tonlar günlük kıyafetlerle mükemmel bir uyum yakalarken, aynalı modeller de plajlara damgasını vuracak. Her zaman olduğu gibi en çok tercih edilen yuvarlak çerçevelere ek altıgen gibi yeni geometrik modeller de bu yılın yeni trendlerinden. Sezonun olmazsa olmazı çift köprülü güneş gözlükleri ise bu yazın hit modeli olmaya aday.

    Guess, C-line, Heritage, Instyle, Unofficial, Ray-Ban, Tom Ford, Vogue, Christian Dior, Chloe, Bvlgari, Miu Miu, Prada, Burberry, Micheal Kors, Giorgia Armani, Emporio Armani, Dolce Gabbana, Burberry, Lacoste, Osse ve Mustang gibi sayısız dünya markasının en trend modellerini Atasun Optik noktaları ve www.a tasunoptik. com. tr online alışveriş sitesinde özel fiyatlarla bulabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.