DOLAR 32,567
EURO 35,0005
ALTIN 2427,624
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yaz sıcaklarına iyi gelecek klasik bir tat

    Yaz sıcaklarına iyi gelecek klasik bir tat
    04.07.2019
    A+
    A-

    Avşar Maden Suyu, şekersiz gazozu ile formuna dikkat eden ya da sağlık açısından şekerli ürünler tüketmeyenlerin tercihi oluyor. Rahat içimi ve klasik tadıyla tercih edilen Avşar Şekersiz Gazoz, günün her saati keyifle içilebiliyor.

     Birbirinden lezzetli gazoz ve meyve aromalı maden suyu çeşitleriyle Avşar Doğal Maden Suyu, klasik tadıyla beğeni kazanan şekersiz gazozu ile yaz sıcakları için ideal bir seçenek oluyor.

    Rahat içimi ve enfes tadıyla Avşar Şekersiz Gazoz, günün her saati ister öğün yanında ister ayrı olarak rahatlıkla tüketilebiliyor. Yaz aylarında serinlemek ve ferahlamak için en iyi tercihlerden olan şekersiz gazoz, Avşar kalitesi ile tüketiciye sunuluyor.

    Avşar Doğal Maden Suyu, şekersiz gazozunu 6’lı ve 24’lü paketlerde satışa sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.