DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yaz sofraları için stil önerileri

    Yaz sofraları için stil önerileri
    22.06.2019
    A+
    A-

    Stil sahibi sofraların vazgeçilmezi Madame Coco, 2019 yaz sofralarının renk, materyal ve desenlerini sizler için hazırladı. Fransız esintilerini evlerinize getiren Madame Coco, şıklığı ve zarafeti ile evinizin her köşesini güzelleştiriyor

    “Sofranızın şıklığı her zaman detaylarda gizlidir” diyen Madame Coco stilistleri peçete, vazo gibi aksesuarların en az tabak ve kadeh seçimleri kadar önemli olduğunu vurguluyor. Özgün tarzıyla evinizi güzelleştiren Madame Coco’nun stil editörlerinden Hande Rakıcı sofralarınızda fark yaratacak öneriler hazırladı.

    Doğadan gelen ilham

    Bu yaz doğa yine sofralara ilham vermeye devam edecek. Toprak, bej ve kemik tonların ağırlıkta olacağı sofralarda keten masa örtüleri, ahşap kaşıklar, hasır suplalar ve seramik tabaklar sıkça kullanılıyor. Yazın trend renklerinden olan mavi, bu sezonun da vazgeçilmezleri arasında. Mavi beyaz desenli tabaklarınızı beyaz ahşap fenerlerle, mercan ve balıklı aksesuarlarla kombinlerken, rengarenk çarpıcı bir sofra hazırlamak isteyenler için meyve desenli objeler, renkli peçeteler ve dev palmiye yapraklarının hakim olduğu tropikal rüzgarın etkisi masaları renklendiriyor.

    Hem sade hem gösterişli dokunuşlar

    Sade bir sofra hazırlamak isteyenler beyaz veya kemik tonlarında masa örtülerini tercih edebilirler. Daha gösterişli bir sofra tercih edenler, masanızda gümüş şamdanlara, metal fenerlere ve objelere yer verebilirsiniz.

    Renklerin uyumu

    Bu yazın vazgeçilmezleri arasında hasır ve keten ön planda. Sofralarda hasır suplalar, keten Amerikan servisler ve masa örtüleri sıkça kullanılıyor. Bu parçalar nötr renkler olduğu için her renk tabak ile uyum sağlıyor. Daha renkli masaları sevenler için mavi çizgili, yeşil yapraklı, meyve desenli masa örtüleri oldukça ideal.

    Denizden gelen esintiler

    Yazın, denizin ve kumsalın sembolü balık desenli tabaklar, mercan saplı servis kaşıkları, çizgili keten peçeler, halat peçetelikler sofralarda yerini alıyor. Sofralardaki deniz konsepti, ahşap ve cam aksesuarlarla tamamlanıyor.

    Sofraların tamamlayıcıları

    Yaz sofralarının vazgeçilmezi olan mum ışığı ve taze çiçekler sofranızın tüm atmosferini değiştirirken, beyaz cam vazolar içinde yanan mumlar, ahşap fenerler ve hasır sepetin içindeki taze ortancalar masanıza ferahlık katıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.