DOLAR 32,5732
EURO 34,9962
ALTIN 2429,609
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yaza girerken cildinizdeki çatlaklar gözünüzü korkutmasın

    14.06.2018
    A+
    A-

    Derideki çatlaklar en çok korkulan cilt sorunları arasında yer alıyor. Ciltte oluşan bu deformasyonlar ilerlemeye devam ettikçe makyaj ürünleriyle de kapatılamayacak boyutlara ulaşıyor. Gebelik, hızlı kilo alıp verme, ciltte kolajen lif eksikliği ve az su tüketilmesi sonucu daha çok kadınlarda görülen cilt çatlakları artık sorun olmaktan çıkıyor.

    Her 3 kadından 1’inde görülen cilt çatlakları genellikle karın, kol ve bacak bölgelerinde oluşuyor. Cilt çatlaklarına karşı gözle görülür şekilde sonuç almak için de erken müdahale etmek, dar kıyafetler giymemek ve özel olarak formüle edilen kremlerle cilde masaj yaparak uygulamak gerekiyor.

    Kolay emiliyor, kıyafette iz bırakmıyor

    Sinoz Kozmetik tarafından üretilen Biomarks Çatlak Kremi, uygulanmak istenen bölgeye günde defa avuç içiyle masaj yapılarak kullanıldığında bu soruna etkili bir çözüm sunuyor. Lavanta, biberiye, kırmızı soğan, aynı sefa, zeytinyağı ve P1 vitamin içeren Biomarks çatlak kremi, kadınları bitki kürü hazırlama zahmetinden ve estetik operasyonlardan kurtarıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.