DOLAR 32,32
EURO 35,0659
ALTIN 2280,109
BIST 9029,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yazın tadı FLO sandalet ve terliklerle çıkıyor

    Yazın tadı FLO sandalet ve terliklerle çıkıyor
    10.08.2018
    A+
    A-

    Kent Meydanı AVM -2 Çarşı Katı’nda bulunan FLO, mağazalara yeni giren sandalet ve terlik modellerini kadınların beğenisine sunuyor. Farklı detayların bir araya geldiği ürünlerle kadınlar, gündüzden geceye uzanan yaz kombinlerini kusursuzca tamamlıyor!

    Yaz mevsimi tüm sıcaklığıyla devam ederken, hem şehir içerisinde hem tatil beldelerinde ayak rahatlığı ve şıklığı FLO’ya emanet! FLO’nun ürün grubu içerisinde yer alan sandalet ve terlik modelleriyle renklenen yaz koleksiyonu, her tarza hitap ediyor. Deriden vazgeçemeyenler için tasarlanan sandaletler, kahverengi ve taba renklerinin yanı sıra, mavi, yeşil, turuncu, kırmızı gibi renk şeritleriyle ayakları renklendiriyor. Sandaletlere nakış işleme ve özenle işlenmiş dantel detayları romantik bir hava katarken, saçak püskülü terlikler rahatlığı ön plana çıkarıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.