DOLAR 32,5712
EURO 34,9088
ALTIN 2440,807
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    YEKÜV mezunları Özlem Süer’in birbirinden şık kıyafetleri ile göz kamaştıracak

    YEKÜV mezunları Özlem Süer’in birbirinden şık kıyafetleri ile göz kamaştıracak
    14.05.2018
    A+
    A-

    21’inci Yüzyıl Eğitim ve Kültür Vakfı (YEKÜV) bugüne kadar 25 bini aşkın öğrenciye karşılıksız burs vererek, okumalarını ve mezun olmalarını sağladı.

    Bu yıl, bursiyerlerin üniversiteden mezun olmalarının heyecanına bambaşka bir heyecan daha eklendi. Ünlü tasarımcı Özlem Süer koleksiyonundan 19 parçayı YEKÜV’ün bu yıl mezun olacak kız öğrencilerine armağan etti.

    Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı’ndaki Özlem Süer House’da bir araya gelen genç bursiyerler kıyafetlerini seçerken büyük heyecan yaşadılar ve ünlü tasarımcıya bu anlamlı hediyesinden dolayı şükranlarını sundular.

    Ünlü moda tasarımcısı Özlem SüerKarşılıksız bursları ile 26 yıldır eğitme destek veren YEKÜV’ün pırıl pırıl gençlerini giydirmek benim için büyük bir mutluluk oldu. Uzun yıllardır ders verdiğim Mimar Sinan Üniversitesi’nde de gençlerle birlikte olmak bana çok iyi geliyor.Gençlerin enerjileri ile besleniyorum. YEKÜV’ün yıllardır sürdürdüğü eğitim seferberliğine ben de ufak bir katkı sağlayabildiysem, ne mutlu bana” dedi ve bundan sonra da YEKÜV Gönüllüsü olarak Vakfa destek vermeyi sürdüreceğini söyledi.

    YEKÜV Yönetim Kurulu Başkanı Işın Özdemir ise, YEKÜV, 26 yılda 25 binden fazla öğrenciye burs verdi. Her yıl bu aylarda bursiyerlerimizin mezuniyet heyecanını yaşarız. Bu sene sevgili Özlem Süer’in anlamlı hediyesi ile bursiyerlerimizi mutlu ettik, kendisine sonsuz teşekkür ediyoruz.”dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.