DOLAR 32,3304
EURO 35,0605
ALTIN 2285,078
BIST 8981,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yemyeşil teraslı Greenist TERAS’ta ön satışlar başladı

    Yemyeşil teraslı Greenist TERAS’ta ön satışlar başladı
    06.04.2018
    A+
    A-

    Saray Grup’un butik projesi Greenist TERAS,472 metrekare teras alanı, geniş dairelerde ferah balkonları ve alışveriş keyfini yakına getiren mağazalarıyla Güneşli’de yükseliyor. Greenist TERAS’ta daireler ön satışa özel metrekaresi 6.100 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

     Saray Grup’un, Greenist’ten sonraki ikinci konut projesi olan Greenist TERAS, Atatürk Havaalanı, E-5 ve TEM otoyolu ile Ataköy-İkitelli metro istasyonuna yakınlığıyla dikkat çeken özel konumunda, şehrin merkezindeyken de doğayla iç içe yaşamak isteyenler için kaçırılmaz bir fırsat daha sunuyor. Yaşamın 2019 yılı ilk çeyreğinde başlaması hedeflenen projede ön satışlar başlıyor, çok özel fırsatlarla satışa sunulan projeden ev sahibi olmak isteyenler 31 Mayıs 2018 tarihine kadar yararlanabilecek.

      Maksimum konfor ve güvenlik

    Saray Grup’un 48 dairelik butik projesi Greenist TERAS’ta, 120 metrekarelik 2+1 ve 160 metrekarelik 3+1 daire seçenekleri bulunuyor. Tek blok olarak tasarlanan projenin alt katı ise alışveriş keyfi sağlayacak mağazalara teslim edilecek. Rezidans konsepti ile yükselen Greenist TERAS, daire başına otopark , güvenlik ve resepsiyon ayrıcalığıyla da benzerlerinden ayrılıyor. Son teknoloji kamera sistemi ve giriş-çıkış noktalarında yer alan görevlileriyle Greenist TERAS’ta güvenlik bir ayrıcalık olmak çıkıp, öncelik haline geliyor. Minimum aidatla maksimum konfor sağlayan Greenist TERAS, 2019 ilk çeyreğinde tamamlanarak sahipleriyle buluşacak.

     Bol güneşli balkonlar 

    Greenist TERAS, şehrin merkezinde yer alan ancak karmaşadan uzak özel konumuyla doğayla iç içe, yemyeşil ve huzurlu bir yaşam vadediyor. Greenist TERAS’ın bol güneşli, geniş balkonlarda bitki yetiştirmenin yanı sıra, ortak alanlarda yer alan teraslarda tüm ailenin birlikte vakit geçirebileceği etkinliklerle de hayatı renklendirmek mümkün.

    Hayata geçirdikleri konut projeleriyle şehirde yaşayan insanlara evlerinde nefes aldırmayı hedeflediklerini belirten Saray Grup Yönetim Kurulu Üyesi Talin Saraylı, Greenist TERAS’ı şöyle anlattı:

    “Kalabalık bir şehirde, yoğun bir tempo ile hayatlarımızı sürdürüyoruz. Herkesin hayali sabah evinde taze ve doğal ürünlerle kahvaltı yaparak güne başlamak, temiz havayı içine çekebilmek ve ailesiyle vakit geçirebileceği keyifli bir sosyal alana sahip olmak. İlk projemiz Greenist’i bu ihtiyacın bir ürünü olarak hayata geçirdik. Greenist çok sevildi ve ilgi gördü, projenin tamama yakını şimdiden doldu. Aynı ihtiyaçlara farklı bir yanıt olarak sunduğumuz butik projemiz Greenist TERAS için de ön satışlarımıza başlıyoruz, bu projemizin de benzer şekilde yoğun ilgi göreceğine olan inancım tam.” İstanbul’un hızla gelişen ve her geçen gün daha da değerlenen Güneşli bölgesindeki en işlek cadde üzerinde yer alan Greenist TERAS, özel konumuyla dikkat çekiyor. Atatürk Havaalanına 6,5 km., E-5 otoyoluna 6 km, TEM otoyoluna ise sadece 5,5 km. mesafede yer alan proje, 2019 yılında yapımı tamamlanması beklenen Ataköy-İkitelli Mimar Sinan Metro İstasyonu’na ise sadece 700 metre mesafede yer alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.