DOLAR 32,5526
EURO 34,9033
ALTIN 2440,754
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yeni güneş koruyucu yüz ve vücut sütü: SPF 50

    Yeni güneş koruyucu yüz ve vücut sütü: SPF 50
    30.05.2017
    A+
    A-

    Yüksek çözünürlüklü ürün görsellerini aşağıdaki küçük görsellere tıklayarak ya da toplu olarak https://we.tl/BPp2JqeNqj adresinden indirebilirsiniz.

    NUXE Sun serisinden en son yenilik
    Yüksek korumalı yüz ve vücut spreyi
 çok fonksiyonlu yapısı ve pratik uygulama keyfini hafif bir doku ve yazı anımsatan, büyüleyici bir koku ile bir araya getiriyor.

    Üstelik bu yepyeni ürün, lansmanında dünyanın en prestijli Grand Slam turnuvası Roland-Garros ile bir işbirliğine imza atıyor.

    UVA/UVB Koruması
    4 her cilt tipinde kullanılabilen dört güneş filtresinin birlikteliği sayesinde kolayca emiliyor ve mükemmel bir SPF/UVA dengesi sağlıyor.

    Hücresel anti-aging koruması
    Güçlü anti-oksidanlar (pirinç özü, biberiye özü ve pancar kökleri) sayesinde güneşe bağlı erken yaşlanmayı ve koyu renk lekeleri önlüyor.

    Nemlendirme ve yatıştırma

    NUXE patently Su Sümbülü çiçeği özleri sayesinde etkin nemlendirme sağlıyor.
    Marquesas Adaları’ndan gelen Kau Pe Çiçekleri
 yatıştırıcı özelliğiyle güneşten kaynaklanan yanma hissini gideriyor.

    KULLANIM KEYFİ

    Hafif, kolay emilen doku ve yazı andıran koku Büyüleyici bir kullanım
    Olağanüstü pratik sprey formuyla hem çok hafif, hem de kolaylıkla dağılan bir kıvama sahip. Cilt tarafından hızlıca emilen formül geride yağlı bir his bırakmıyor, tersine anında rahatlık ve nemlendirme sağlıyor. Alkolsüz formülünün yanı sıra suya ve tere dayanıklılığıyla gün içerisinde rahat bir kullanım sağlıyor.

    Yaz tatillerini anımsatan bir koku
    Tatlı portakal, gardenya ve vanilyanın kışkırtıcı birlikteliği duyulara hitap ediyor, tende büyüleyici bir koku bırakıyor.

    NUXE VE ROLAND-GARROS
    Doğal bir işbirliği


    Fransız elegansının sembolü bu iki marka, güçlerini birleştirdi.

    Güzelliğin sembolü NUXE ve sporun sembolü Roland-Garros özgünlük, tutku ve mükemmelliği ortak değerler olarak benimsiyorlar. Bu iki eşsiz marka, Paris’ten tüm dünyaya benzersiz duyguları yansıtıyor.
Roland-Garros bu birliktelik kapsamıyla tarihinde ilk defa bir cilt bakım markasıyla bir işbirliğine imza atıyor. Dünyanın en ünlü Grand Slam turnuvasının logosu, yeni NUXE Yüksek Korumalı Yüz ve Vücut Spreyi’nin üstünde yer alıyor.

    NUXE yüksek tempolu outdoor sporları yapan 30 gönüllüyü Yüksek Korumalı Yüz ve Vücut Spreyi’ni denemek üzere davet etti. Katılanların %100’ü formülden memnun kaldı ve ciltlerinin tüm aktiviteleri boyunca çok iyi korunduğunu gözlemlediler. Katılanların %90’ı bu güneş koruma ürününün kullanımından tatmin olduklarını belirttiler.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.