DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yeni Head&Shoulders ile kalıpları kırın

    Yeni Head&Shoulders ile kalıpları kırın
    01.05.2019
    A+
    A-

    Dünyanın 1 numaralı şampuanı* Head&Shoulders, Derma Pure formülü içeren şampuanları ve koleksiyona eklenen yepyeni saç kremleri ile yaz mevsimine hazırlık yaptığımız şu günlerde kadınların özgüvenlerini yansıtan kepeksiz ve yumuşak saçlarla, kalıpları kırmaya davet ediyor.

    Mevsim geçişleri tüm vücudu etkilediği gibi saçları da etkilediği için özellikle bahar aylarında kepeksiz ve yumuşak saçlara sahip olmak tüm kadınların ortak beklentisi haline geliyor. Head&Shoulders kaşıntı, kuruluk ve yağlanma gibi kepeğin erken belirtileriyle savaşan Derma&Pure teknolojisi içeren şampuan ve saç kremleri ile kadınların her zaman bakımlı ve güzel saçlara sahip olmaların sağlıyor. Böylece Head&Shoulders, Derma&Pure formülü ile kepek henüz görülmeye başlamadan kepekle savaşıyor ve kadınların dış görünüşlerinden endişe etmeden özgüvenleriyle fark yaratmalarını sağlıyor.

    Uzmanlar tarafından geliştirilmiş ve dermatolojik olarak test edilen, yüzde 100’e kadar kepeği** önleyerek, saç derisi sorunlarını ortadan kaldırmaya yardımcı olan Head&Shoulders şampuan ve saç kremleri, içeriğindeki pH dengeli antioksidanlar ile saçların kolayca taranmasına ve yumuşaklığını geri kazanmasına yardımcı oluyor.

    Her İhtiyaca Uygun Ürün Seçeneği

    Head&Shoulders Besleyi̇ci̇ Bakım Şampuan ve Saç Kremi, doğal yollarla elde edilmiş lavanta özleri ve uzman formülü ile saçları besleyip nemlendiren Besleyici Bakım Şampuanı ve Saç Kremi, saçları ve saç derisini arındırıyor, besliyor ve nemlendiriyor. Düzenli kullanımla %100’e kadar kepeksiz* saçlar sunuyor.

    Head&Shoulders İpeksi Yumuşaklık Şampuan ve Saç Kremi, sadece bir yıkamayla kuru ve kabarık saçları pürüzsüz ve ipeksi görünüme kavuşturan İpeksi Yumuşaklık Şampuan ve Saç Kremi, saç derisini ve saçı arındırıyor, koruyor ve nemlendiriyor, böylece %100’e kadar kepeksiz**, sağlıklı görünüme sahip, harika saçlara sahip olmayı mümkün kılıyor.

    Head&Shoulders Kadınlara Özel Dökülme*** Karşıtı Şampuan ve Saç Kremisaçların daha uzun süreyle dolgun görünümünü koruması için kırılmalardan kaynaklanan saç dökülmelerini azaltıyor, saç derisini ve saçı temizliyor, koruyor ve nemlendiriyor. Ayrıca düzenli kullanımla %100’e kadar kepeksiz* saçlar sunuyor.

    Yenilenen Ambalajıyla Doğa Dostu Şampuan Şişesi

    Avrupa genelinde yürütülen çalışma ile 100’den fazla STK ve 1000’den fazla gönüllünün yardımlarıyla denizlerden ve okyanuslardan toplanan plastik atıklar, dönüştürülerek ‘Dünyanın İlk Geri Dönüştürülmüş Şampuan Şişesini’**** üreten Head&Shoulders, %25’i geri dönüştürülmüş plastikle yapılmış yenilenen şişeleri ile suların kirliliğine dikkat çekerken, plastik atıkların geri dönüşümünü destekliyor.

    *Temmuz 2017- Haziran 2018 arası Nielsen satış bilgilerine dayanan P&G hesaplamaları

    ** Düzenli şampuan kullanımı ile, gözle görülür kepekler.

    ***Kepek veya kopmaya bağlı saç dökülmesi.

    ****Kapak kısmı hariç, bu şişeyi yapmak için kullanılan plastiğin %25’i geri dönüştürülmüştür.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.