DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yeni Lay’s Türkiye’nin lezzetleri karşınızda

    Yeni Lay’s Türkiye’nin lezzetleri karşınızda
    08.06.2018
    A+
    A-

    Türkiye’nin en çok tüketilen patates cipsi Lay’s, Demet Evgar ile Nisan ayında başlattığı kampanya ile Türkiye’ye özel yeni lezzetlerini buldu. Demet Evgar’ın marka yüzü olarak yer aldığı kampanyanın reklam filminde Evgar Lay’s için Türkiye’yi gezerek yöresel tatları deniyordu. Kampanyanın yeni döneminde yeni “Lay’s İzmir Tulum Peyniri Tadında” ve “Lay’s Yoğurtlu Kebap Tadında” karşınızda! Üstelik bu iki yerel lezzetten raflarda kalacak olanı tüketiciler oylayacaklar.

    Türkiye’nin dört bir yanında özenle yetiştirilen patateslerden üretilen Lay’s’in yeni kampanyası için Demet Evgar Türkiye’nin farklı bölgelerinin yerel lezzetlerini aramaya başlamıştı… Lay’s, kampanya sonunda seçilen yeni yerel lezzetleri Haziran ayı itibariyle “Lay’s İzmir Tulum Peyniri Tadında” ve “Lay’s Yoğurtlu Kebap Tadında”yı tüketicilerin beğenisine sunuyor. Üstelik bu sefer Lay’s yeni çıkan 2 çeşitten rafta kalacak olanıtüketicilerle beraber seçiyor. www. lays. com. tr üzerinden tüketiciler rafta kalmasını istedikleri lezzeti oylayacak ve seçilen lezzet Lay’s’in kalıcı ürünü olacak. Üstelik oylamaya katılan tüketicilere de çekilişle 10 iPhone X hediye edilecek.

    Kampanyanın yeni çeşitleri raflarda yerini almaya başladı, reklam filmi de çok yakında TV’de yayınlanacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.