DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yeni Lierac Sunissime serisi ile güneşi gücünüz haline getirin

    Yeni Lierac Sunissime serisi ile güneşi gücünüz haline getirin
    28.05.2019
    A+
    A-

    Lierac, global güneş koruma teknolojisine sahip yaşlanma karşıtı, enerji veren ve göz alıcı ten rengi sunan efsanevi Sunissime serisine yepyeni ürünler ekliyor!

    Yeni Göz Çevresi Koruması (SPF50) ve Koruyucu BB Fluids (SPF30 ve 50+) ile güneşin olumsuz etkilerine karşı müdahale ederken anında daha canlı, sağlıklı ve ışıltılı bir cilt ile yaza merhaba diyoruz!

    SUNISSIME GÖZ ÇEVRESİ İÇİN GLOBAL YAŞLANMA KARŞITI ENERJİ VEREN GÜNEŞ KREMİ SPF +50

    Sunissime göz çevresi ile 2 sorun tek çözüm: Foto Yaşlanma karşıtı & kırışıklık karşıtı

    Işık terapisi tekniğinden ilham alınarak geliştirilen Sunissime Global Yaşlanma Karşıtı Göz Çevresi koruması daha kaliteli ve ışıltılı bir göz çevresine kavuşmanızı sağlıyor! Stick, içerisindeki %100 global güneş koruması teknolojisi ile göz çevrenizi tüm zararlı güneş ışınlara karşı korur(UVA,UVB, Kızılötesi Işınlar, Görünür Işık). Pro-taurine ile güneş ışınları nedeniyle oluşan serbest radikalleri enerjiye dönüştürür ve cilde canlılık verir. %100 mineral filtresi ile hassas göz çevresini rahatlatır ve hassasiyet oluşumunu önler. İçeriğindeki hyalüronik asit, avokado yağı ve Omega-3 ve 9 yağları ile göz çevresini yatıştırır, besler ve onarır. Hassas göz çevresi için özenle oluşturulan stick, güneşe çıkmadan göz çevrenize bolca, masaj ile uygulanır. Güzelleştirici, ton eşitleyici, aydınlatıcı pigmentler ile göz çevrenize doğal bir ışıltı vererek canlı bir görünüm sağlar. Güzelleştirici pigmentleri ve karnuba ekstresi ile güneş sonrası kırışıklık, koyu leke ve göz altı şişliklerine elveda diyoruz!

    SUNISSIME GLOBAL YAŞLANMA KARIŞITI KOYURUCU BB FLUID (SPF30 & 50+)

    Global yaşlanma karşıtı koruyucu BB krem cilde enerji verir, anında daha canlı, sağlıklı ve ışıltılı bir görünüme kavuşmasına yardımcı olur. Koruyucu BB krem, içerisindesili %100 global güneş koruması teknolojisi ile cildinizi tüm zararlı güneş ışınlara karşı korur(UVA,UVB, Kızılötesi Işınlar, Görünür Işık). Pro-taurine ile güneş ışınları nedeniyle oluşan serbest radikalleri enerjiye dönüştürür ve cilde canlılık verir. Hem zararlı güneş ışınlarına karşı koruma sağlayan hem de tüm yıl kullanabileceğiniz bir BB krem fonksiyonu sunan krem, hyalüronik asit ile cildi nemlendirip, yaşlanma karşıtı bakım sağlarken bronzlaştırıcı peptidler ile eşit tonda, sağlıklı bir ten rengine kavuşmanıza yardımcı olur. Güzelleştirici pigmentler ile cilde doğal bir ışıltı verirken canlı bir cilt görünümüne sahip olmanızı sağlar. Güçlü, ipeksi ve eşit renk tonlu bir cilt sunan krem yazı anımsatan Hindistan cevizi, yasemin ve bergamot notalarından oluşan kokusu ile yaz günlerinde ışıltılı ve ferah bir cildin anahtarını sunuyor!

    SUNISSIME SERİSİNİN DİĞER ÜRÜNLERİ

    Global yaşlanma karşıtı etkiyi aynı anda sunarak enerji veren güneş koruması Sunissime luminoterapi teknolojisinden ilham alınarak geliştirildi. İçeriğinde bulunan Pro Taurine ile cilde enerji verirken, global koruma sunan etkisi ile %100 tüm güneş ışınlarını hedefliyor. Cildinizi kırışıklık, esneklik kaybı ve koyu lekelere karşı koruyor. Hyalüronik asit ile cildinizi pürüzsüzleştirmesi ile birlikte derinlemesine nemlendirici bir etki sağlıyor.

    SUNISSIME GLOBAL YAŞLANMA KARŞITI ENERJİ VEREN GÜNEŞ KREMİ SPF15, SPF30, SPF50

    Yüz ve dekolte bölgesi için enerji veren aktif içerikler ile yaşlanma karşıtı bakım sunan güneş kremi

    SUNISSIME GLOBAL YAŞLANMA KARŞITI ENERJİ VEREN VÜCUT SÜTÜ SPF15, SPF30, SPF50

    Vücut için enerji veren aktif içerikler ile yaşlanma karşıtı bakım sunan güneş sütü

    SUNISSIME YAŞLANMA KARŞITI ONARICI SERUM

    Yüz ve dekolte bölgesi için güneş sonrası global yaşlanma karşıtı onarıcı serum

    SUNISSIME GLOBAL YAŞLANMA KARŞITI NEMLENDİRİC & ONARICI BALSAM

    Yüz ve dekolte bölgesi için güneş sonrası global yaşlanma karşıtı bronzlaştırıcı balsam

    SUNISSIME GLOBAL YAŞLANMA KARŞITI NEMLENDİRİCİ & ONARICI VÜCUT SÜTÜ

    Vücut için bronzlaştırmayı hızlandırıcı ve onarıcı güneş sonrası global yaşlanma karşıtı süt

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.