DOLAR 32,5088
EURO 34,9418
ALTIN 2434,308
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yeni Life Fitness Discover SE3 ile gelişmiş kardiyo deneyimi

    Yeni Life Fitness Discover SE3 ile gelişmiş kardiyo deneyimi
    09.12.2017
    A+
    A-

    Life Fitness yeni Discover SE3 Konsol; şık ve kullanımı, kolay ara yüz tasarımıyla antrenmanlarınıza akıcılık sağlarken, Lifescape™ ile manzara simülasyonları ve dünyanın herhangi bir yerinden bir arkadaşınızla koşmanızı sağlayan RunSocial™ sayesinde antrenmanlarınızın keyfini çıkarın

    Lider global fitness cihazları üreticisi Life Fitness, tüm dünyadaki fitness tesislerinde güvenilir ve popüler ekipmanlarıyla daha güçlü bir şekilde yer almaya devam ediyor. Life Fitness’ın yeni Discover SE3 Konsolu şimdi daha hızlı, daha güçlü işlemci, artırılmış bellek ve kişiselleştirilmiş çok daha fazla uygulaması ile fitness dünyasına pek çok yenilik getiriyor.
    Kullanıcılara keyifli ve sürdürülebilir deneyimler yaşatmak için tasarlanmış Discover SE3 Konsol, basit ve kolay öğrenilebilir ara yüzü, ilgi çekici antrenman programları, entegre uygulamaları ile kullanıcılara daha fazla kişiselleştirilmiş bir antrenman deneyimi sunuyor.

    Netflix, Hulu ve Pandora parmaklarınızın ucunda!

    Life Fitness yaptığı araştırmalar sonucunda, kullanıcıların konsolları daha keyifli ve verimli kullanması için yepyeni teknolojiler geliştiriyor. Discover SE3 Konsol ile her kullanıcıya ayrı ve kişiselleştirilmiş içerik sunarak, etkileşime geçme yöntemlerini eşsiz hale getiriyor. Netflix™, Hulu™ ve Pandora® gibi video ve ses akışı platformları ile, yeni SE3 Konsol tesislerdeki kardiyo deneyimini en üst seviyeye taşıyor.

    Yüksek çözünürlüklü ekran seçeneği ile dünyanızı genişletin

    Discover SE3 Konsol, aynı zamanda isteğe bağlı bir HD konsola da sahip. Bu sayede kullanıcılar daha yüksek çözünürlüklü ekranlarda daha zengin bir eğlence deneyimi yaşama fırsatı buluyor. Lifescape parkurlarının güzelliğini açığa çıkarıyor, kullanıcıların en sevdikleri şovları daha net, kaliteli bir şekilde sunuyor ve deneyimlerini en üst seviyeye çıkarıyor.

    NFC ve Bluetooh ile kolay bağlanma

    Discover SE3 Konsol, Bluetooth® ve NFC oturum açma özelliğiyle Life Fitness’ın geliştirdiği antrenman takip etme uygulaması olan LF Connect ile hızlı bağlanma avantajı sağlıyor.     Yapmış olduğunuz tüm antrenman ve çalışma geçmişi verisine LFconnect uygulaması üzerinden erişilebiliyor. Kullanıcılar, kulaklıklarını, nabız cihazlarını ve konsolun desteklediği Bluetooth özellikli cihazlarını kolayca bağlayabiliyor.

    Lifescape™ ve RunSocial™ parkurlarında eğlence imkanı

    Lifescape™ etkileşimli parkurlar, kendilerini bir ortama kaptırmak isteyen sporcular için de popüler bir seçenek olarak öne çıkıyor. İster Fransa’da bisiklete binin ister California’nın Trinity Dağları’nda koşun, direnci ve eğimi ayarlayan Lifescape™ kardiyo ekipmanı, otantik bir doğal hayat deneyimine benzer bir tecrübe yaşatıyor.  RunSocial™ ile dünyanın herhangi bir yerinden bir arkadaşınızla koşun ya da yeni bir koşu arkadaşı bulun! Hem de muhteşem bir manzarada!

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.