DOLAR 32,568
EURO 34,8706
ALTIN 2425,733
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yeni nesil armatürler hem renkli hem de çevre dostu

    Yeni nesil armatürler hem renkli hem de çevre dostu
    12.04.2018
    A+
    A-

    Dünyanın lider banyo ürünleri markası Ideal Standard, geliştirdiği yeni teknolojilerle çevreye duyarlı ve göze hitap eden ürünler üretmeye devam ediyor. Ideal Standard’ın Tyria armatürleri, birbirinden farklı renk seçenekleriyle banyolarınızı hem renklendiriyor hem de çevre dostu tasarımıyla doğal kaynakların korunmasına yardımcı oluyor.

     Ideal Standard‘ın yeni armatür serisi Tyria, kullanıcıların ihtiyaç ve beklentilerini esas alarak tasarlanmış bir seri. Üstün Alman Mühendisliği ile geliştirilmiş Tyria serisi, farklı renk alternatiflerinin yanı sıra sahip olduğu eşsiz enerji tasarrufu sayesinde de hem tüketicilerin ceplerine maddi tasarruf sağlıyor hem de doğal kaynakları daha verimli kullanarak gelecek nesiller için güvenli bir ortamın alt yapısını hazırlıyor.

    Renk seçenekleriyle her banyonun tercihi

    Lavabo bataryalarının yanı sıra duş ve banyo bataryalarında ankastre seçenekleri de bulunan Tyria, şık tasarımı ve renk seçenekleriyle dikkat çekiyor. Krom, mat/beyaz, mat/siyah renk seçeneklerinin bulunduğu Seri, kullanıcıların tercihine göre banyolarını dizayn etme imkanı sunuyor.

    Bilinçli su tüketimi

    Nüfusun hızla artması, buna karşılık su kaynaklarının sabit kalması sebebiyle dünyada su ihtiyacı her geçen gün artmakta ve kaynaklar tükenmekte. Yeni nesil teknolojileri ve inovatif tasarımıyla banyolarda sudan tasarruf etme imkanı sunan Tyria armatürler, 5 lt/dk su tüketimiyle “bilinçli su tüketimi” sağlıyor. Aynı zamanda Easy-Fix teknolojisiyle de kolay ve hızlı montaj imkanı sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.