DOLAR 32,3409
EURO 35,1202
ALTIN 2239,868
BIST 8891,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yeni trend: Evler hem zarif hem ihtişamlı

    Yeni trend: Evler hem zarif hem ihtişamlı
    13.03.2018
    A+
    A-

    Kelebek Mobilya, yeniliklerine bir yenisini daha ekliyor. Yeni koleksiyonda yer alan Sophia Salon Takımı, yaşam alanlarınızı hem ihtişamlı hem de zarif bir görünüme büründürüyor.

    Kelebek Mobilya’nın dünya trendlerini yakalayan yeni Sophia Salon Takımı, klasik tarzın zarafetini modern tasarım anlayışıyla yeniden yorumluyor. Şık ve romantik kavramını buluşturan Sophia, yaşam alanlarınızı zarifliğini kaybetmeden daha da ihtişamlı yapıyor.

    Üçlü koltuklarında yatak özelliği bulunan, renk renk kırlent seçeneği ile fark yaratan, kadife kumaşıyla da göz dolduran Sophia, yaşam alanlarınızı dünya trendlerinin konumuna taşıyacak.

    Ceviz ve ekru ayak rengi alternatifleri bulunan Sophia Salon Takımı’nı tüm Kelebek Mobilya mağazalarında bulabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.