DOLAR 32,6064
EURO 34,8062
ALTIN 2512,071
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yeni yıl davetlerine BigCatering imzası

    Yeni yıl davetlerine BigCatering imzası
    18.12.2018
    A+
    A-

    Lezzetli yemekleri görkemli sunumlarla birleştiren BigCatering, özel davetlerden kurumsal yemeklere, yeni yıl etkinliklerinin vazgeçilmezi oluyor. Aradığınız tüm hizmetleri ve daha fazlasını bulabileceğiniz BigCatering, misafirlerin hayallerindeki davetleri gerçekleştirerek fark yaratan bir deneyim sunuyor.

    “Hayat bize sunulan bir ikramdır” söylemiyle yola çıkan BigCatering, yeni yıl davetleri için birbirinden güzel ve şık sofralara imza atıyor. Tecrübeli şeflerin ellerinden çıkan enfes lezzetler sunan marka, deneyimli kadrosuyla davetlere özel bir dokunuş katıyor.

    Hem kurumsal yılbaşı yemekleri hem de özel yeni yıl davetleri için ihtiyaç doğrultusunda özel menüler yaratılmasına olanak sağlayan BigCatering’in menüsünde dünya mutfaklarından Türk mutfağına sayısız alternatif bulunuyor. Hem evinde misafirlerini en özel şekilde ağırlamak isteyenler, hem de çalışanlarına unutulmaz bir yeni yıl yemeği vermek isteyen işletmeler, BigCatering kalitesiyle davetlerini şölene çeviriyor.

    Şık sunumları, özenle hazırlanmış ikramları ve kusursuz servisi ile sektöre farklı bir soluk getiren marka, küçük çaplı davetlerden büyük organizasyonlara özel günlerinizde hayal ettiğiniz organizasyonu gerçeğe dönüştürmenize yardımcı oluyor.

    Tüm özel etkinlik ve kutlamalarınızda iki kişiden bin kişiye kadar catering hizmeti veren BigCatering, BigChefs’in 10 yılı aşkın deneyimi ile kusursuz bir servis sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.