DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yeni yıl hediyesi arayanlar için Hepsiburada’da

    Yeni yıl hediyesi arayanlar için Hepsiburada’da
    19.12.2017
    A+
    A-

    24 Kasım’da Efsane Cuma adıyla Türkiye’de önemli bir alışveriş hareketine imza atan Hepsiburada, yılbaşı öncesinde müşterilerinin karşısına yine avantajlarla çıkmaya hazırlanıyor. Hepsiburada, yeni yıla girerken sevdiklerine hediye arayışında olanlar için yılın #enuzungecesi olan 21 Aralık’ta yüzde 80’e varan oranlarda indirimli fiyatlar sunuyor.

    Türkiye’nin lider e-ticaret platformu Hepsiburada, 24 Kasım’daki #efsanecuma kampanyasının kazandığı büyük başarının ardından, bu kez 21 Aralık’ta #enuzungece fırsatları sunuyor.

    Yeni yıl öncesinde sevdikleri için hediye arayışında olanlara yüzde 80’e varan oranlarda indirimli fiyatlarla binlerce seçenek sunan Hepsiburada, yılın #enuzungece’sinde bir kez daha müşterileri için tasarruf, KOBİ’ler içinse önemli gelir imkanı yarattığı bir alışveriş hareketine imza atmaya hazırlanıyor.

    Üstelik Hepsiburada, #enuzungece’yi biraz daha uzatıyor ve kampanyayı 20 Aralık akşamı saat 20.00’de başlatıyor. Şirket, 21 Aralık gecesi 23.59’a kadar cep telefonundan küçük ev aletlerine, takıdan televizyona, yılbaşı süsünden kozmetiğe, saatten kitaba kadar geniş bir yelpazeden hediye seçme imkanı sağlıyor.

    Hediyeleri belirli kategoriler altında toplayarak müşterilerine zorlanmadan kısa sürede hediye seçmelerine olanak sağlayan bir altyapı hazırlayan Hepsiburada; erkeklere özel, kadınlara özel, çocuklar özel kategorilerinin yanı sıra iş arkadaşları için hediye seçeneklerini de ayrı bir kategori altında müşterilerine sunuyor. Yüzlerce hediye seçeneği ilgi alanlarına göre ayrılan farklı kategoriler altında toplanırken, Evim Dergisi editörlerinin “Evde Yeni Yıl Kutlaması” başlıklı önerileri de keyifli bir yılbaşı gecesi için ipuçları barındırıyor.

    Binlerce Hediye Seçeneği Hepsiburada Mobil İle Cepte

    Hepsiburada teknolojiden modaya, süpermarketten anne ve bebek ürünlerine onlarca kategoride yüzbinlerce ürünü Hepsiburada Mobil Uygulaması ile müşterilerinin cebine taşıyor. 2018’e sayılı günler kala yakınları için hediye seçmekte zorlananlar, hediye almak üzere alışverişe çıkmaya vakit bulamayan kişiler için hızlı ve kolay bir çözüm sunan Hepsiburada; mobil uygulaması üzerinden de sunduğu yüzlerce hediye alternatifi ile yılbaşı hazırlıklarına alternatif bir çözüm sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.