DOLAR 32,5581
EURO 34,8385
ALTIN 2430,272
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yeni yılda dekorasyonda yeni detaylara yer açın

    Yeni yılda dekorasyonda yeni detaylara yer açın
    18.12.2019
    A+
    A-

    Yeni yılın enerjisi yenilenme isteğini de beraberinde getiriyor. Ev dekorasyonunda yapacağınız ufak değişikliklerle büyük farklar yaratabilir ve evin ambiyansını renklendirebilirsiniz.  Günsan’ın kişiselleştirilebilen tasarım odaklı ürünleri, yeniliği evlerine taşımak isteyenler için özgün alternatifler sunuyor.  

    Yenilikçi anahtar ve priz ürünleriyle evlerin dekorasyonlarını tamamlayan Günsan, yeni yılın olumlu enerjilerini ve heyecanını evinize taşımanıza yardımcı oluyor. Günsan’ın Radius, Eqona ve Visage serilerinde yer alan anahtar priz modelleri gerek renk ve dokuları gerekse de tasarımlarıyla her dekorasyona uyum sağlıyor. Yeni yıla özel evlerinde küçük değişiklikler yapmak isteyenlere kişiselleştirilebilen ürünlerini öneren Günsan, renkli ve doğadan ilham alan serileriyle ev dekorasyonunda fark yaratacak tasarımlar sunuyor.

    Dekorasyonda pozitif etkiler

    Yeni yılı yine şans dileklerle karşılayacağız. Uğur getirdiğine inanılan fil, Günsan’ın kişiselleştirme ve tasarım odaklı Radius Design serisinde yer alan Good Luck Anahtar Priz modelinde yerini alarak, güzel niyetleri duvara taşıyor. Mutluluk ve iyimserliği çağrıştıran yeşil ve tonları Radius Design serisinde yer alan Country modeliyle evlerde yer alırken; kedi figürlü Cats modeli de hayvan sevgisini bir parça da olsa gidermeye yardımcı olacak. Lambaları tek bir tuşla tek yerden yakıp söndürebilen Visage Ambiance ürünleri ise metalik dokusuyla 2020 trendlerini küçük bir dokunuşla evinize yansıtarak, ışıltı katacak.

    Dilediğiniz tasarımla dekorasyonunuzu tamamlayabilirsiniz

    Minimalist ve sade çizgiler içeren Radius Design, kişiselleştirilebilir bir ürün olmasıyla kullanıcılara kendini çok özel hissettirirken aynı zamanda içlerindeki yaratıcılığı ortaya çıkarma imkanı da sunuyor. Tasarladığınız bir görseli, hayran olduğunuz ünlü bir ismin fotoğrafını ya da özlem duyduğunuz doğa manzaralarını, geliştirilen mobil uygulama ve web üzerinden tasarlayarak, üretim sonrasında anahtar prizinize yansıtabilirsiniz. Uygulama Android ve IOS / RadiusApp üzerinden indirilebiliyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.