DOLAR 32,522
EURO 34,8466
ALTIN 2428,376
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yeni yılda hayatın kokusu Selin’le sizinle

    Yeni yılda hayatın kokusu Selin’le sizinle
    14.12.2017
    A+
    A-

    İyisiyle kötüsüyle bir yılı daha geride bırakmaya hazırlanırken, yeni yılın coşkusunu hissetmeye başladık bile. 2017’de yine birçok anı biriktirdik. Bazen sevindik, bazen hüzünlendik. 2018’den yeni olan birçok şeyi diliyoruz ama hayatımızı anlamlandıran, yaşadığımızı hissettiren anılarımızı da unutmuyoruz. Selin’in her biri doğadan gelen kokulardan oluşan “Hayatın Kokusu” serisi, 2018’de de vazgeçilmezleriniz arasında yer alacak.

    Ardıç, bahçe gülü, hanımeli, incir, lavanta ve sığla’dan oluşan “Hayatın Kokusu” ile Selin anıları tazelemeye devam ediyor. Yeni yılın enerjisi ve coşkusunu yaşarken, geride bıraktığımız anılarımız “Hayatın Kokusu” ile her daim taze kalacak. Kökleri 1912 yılına uzanan Selin Kolonyası, kültürel koku mirasımızdaki eşsiz kokularla bizi buluşturuyor.

    Torosların 3767 metrelik zirvesini temsil eden Selin Ardıç 3767 ile ormanların zirvesindeki ferahlığa götürürken, yediveren güllerinden ilham aldığı Selin Bahçe Gülü 7 ile gülün ve yemyeşil yapraklarının yağmur sonrasındaki kokusunu yaşatıyor. Yazın habercisi hanımelinin kokusunun her akşam saat 19:00’da yaymasından esinlenen Selin Hanımeli 19:00 ile incir yaprağının bir elin parmaklarına benzeyen 5 ucundan ilham aldığı Selin İncir 5 de seride yer alan kokulardan. Selin Sığla ∞ kolonyası ise, Fethiye’de nesli tükenmekte olan sığla ağaçlarının kokusunu yaşatıyor. Selin, Doğa Koruma Merkezi ile gerçekleştirdiği projede Migros’tan satın alınan her Selin Sığla kolonyası için oluşturduğu ormana yeni fidanlar dikiyor.

    Ambalajıyla da her tercihe hitap ediyor

    Kare, silindir, spreyli ve çantada kolay taşınabilir mini boy ambalajlarıyla satışta olan “Hayatın Kokusu” serisinde Selin silindir ambalajlar Migros’a, 100 ml’lik pump formatı ise Watsons’a özel raflarda yer alıyor.

    Selin kare kutu ambalaj fiyatı: 12.50 TL

    Selin silindir ambalaj fiyatı: 13.90 TL

    Selin 100 ml’lik pump fiyatı: 9.90 TL

    Selin mini boy fiyatı: 1.50 TL

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.