DOLAR 32,4844
EURO 34,9109
ALTIN 2431,754
BIST 9787,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yeni yılda mekanlarınızı Peli Parquet ile yenileyin

    Yeni yılda mekanlarınızı Peli Parquet ile yenileyin
    12.12.2017
    A+
    A-

    Tasarımın hayata dokunan her alanında ürünleriyle dikkatleri çeken Peli Parquet, mekanlarınızı kış için üçlü kombinasyonuyla yeni yıla hazırlıyor.

    Yeni yılın yaklaştığı bugünlerde iç mekanlara yönelen hayatımızla beraber, yaşam alanlarında geçirdiğimiz vakit ve mekanlarımızın değeri daha da önem kazanıyor. Peli Parquet bu soğuk günlerde özlediğimiz sıcacık ortamları yaratmak için eşsiz koleksiyonlarıyla bize eşlik ediyor.

    Sürekli yenilenen koleksiyonlarına bu yıl Peli DK adıyla kapı da üreterek, mekanlara bütünlük duygusunu yansıtan Peli Parquet zengin renk ve ürün çeşidiyle yaşam alanlarınızı yeni yıla hazırlayacak. Peli’nin zemin, kapı, süpürgelik üçlemesiyle özgün ve özgür tasarımlar yaşam alanlarınızı anlamlı kılacak.

    İlk kez Peli Parquet’nin üretmeye başladığı zeminle eş dekorda üretilen iç mekan kapılarıyla yaşam alanlarınızda yeni yıla yepyeni konseptinizle merhaba deyin.

    Peli Parquet’nin sınır tanımayan koleksiyonları ile yaratacağınız mekanlarınız da, geçirdiğiniz zamanın değeri artacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.