DOLAR 32,5324
EURO 34,9496
ALTIN 2439,976
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yeni yılda Selin kokularıyla tazelenin

    Yeni yılda Selin kokularıyla tazelenin
    20.12.2019
    A+
    A-

    Yeni yıl yeni başlangıçlarla ve yeniliklerle gelir. Ancak iz bırakanlar bizi hiç terk etmez, kendini hatırlatır. Aynı bir gül ya da hanımeli çiçeğinin o çok tanıdık kokusu gibi… Türkiye’yi kolonya ile tanıştıran Selin Kolonya, yılbaşında da hayatın içerisinden ve bizden kokularla kendini tazelemek isteyenleri mutlu ve keyif veren anlara taşıyor.

    Yeni yılda hayatınızda doğanın kokusunu daha fazla hissetmeye ne dersiniz? Türkiye’nin ilk kolonya markası Selin, Parfümlü Kolonya Serisi ile geçmişten geleceğe kokularla köprü kuruyor. Ferahlama hissiyle dolacağınız, anında tazeleneceğiniz ve yenileneceğiniz Ardıç, Bahçe Gülü, Hanımeli, Lavanta, Sığla ve Mavi Ladin kokulu kolonyalar, sizi zamanda yolculuğa davet ediyor.

    Doğanın tam içinde hissedin

    Doğadan ilham alan kokulardan oluşan Selin “Hayatın Kokusu” parfümlü kolonya serisi ile doğanın tam içine bir yolculuk hayal edin. Bu yolculuk bir hanımeli bahçesinde, sığla ya da ardıç ağaçlarıyla dolu bir ormanda olabilir. Lavantanın kendine has kokusu ile bir anlığına geçmişe gidebilir ya da cesur, dingin ve sabırlı olarak nitelendirilen Mavi Ladin’in kokusu ile uçsuz bucaksız bir özgürlük duygusuyla dolabilirsiniz. Yeni yılda yenilenmek isteyenlere, ihtiyaç duyulan her zaman anlık bir ferahlama ve kendini iyi hissetme deneyimi yaşatan Selin Parfümlü Kolonya Serisi, yeni yıl hediyesi olarak da ilham veriyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.