DOLAR 32,5989
EURO 34,8161
ALTIN 2493,226
BIST 9473,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yeni yılda sevdiklerinize ışıltı hediye edin

    09.11.2018
    A+
    A-

    Yılbaşında sevdiklerine ne hediye alacağı konusunda karar veremeyenlerin yardımına dünyaca ünlü kişisel bakım markası Remington koşuyor. Remington, keratin ve badem yağı içeren mikro bakım taneciklerine sahip Keratin Protect Serisi ile yeni yılda ışıldayan, güçlü, sağlıklı ve gösterişli saçlara sahip olmanın ayrılacağını yaşatıyor.

    Yeni yılın en güzel ve özel hediye önerisi kişisel bakımın lider ve yenilikçi markası Remington’dan geliyor. Her saçın ihtiyacını karşılayacak şekilde tasarlanan Remington Keratin Protect Serisi ile sağlıkla ışıldayan gösterişli saçlara sahip olmak hayal olmaktan çıkıyor.

    Keratin Protect serisi her gün yeni ve farklı bir sen!

    Gösterişli buklelerden pürüzsüz düz saçlara kadar, her gün farklı bir saç stiliyle yenilenme hissini yaşamanız için bütün ihtiyaçlara uygun tasarlanan Keratin Protect Serisi, içerdiği mikro bakım tanecikleri sayesinde saçları besleyerek koruma sağlıyor.

    Pürüzsüz düzlükte sağlıkla parlayan saçlar için Keratin Protect Akıllı Saç Düzleştiricisaçın nem oranını saniyede 8 kere ölçerek saçınızın ihtiyaç duyduğu sıcaklığı algılıyor.Sahip olduğu akıllı sensörü sayesinde saça zarar verecek ısılara yükselmeyen düzleştirici, saçları da 5 kat daha fazla güçlendiriyor.

    Doğal hacmini yitirmeyen düz saçlara sahip olmak isteyenler için 230°C’ye kadar 3 farklı sıcaklık ayarına sahip Keratin Protect Düzleştirici Fırça, nemi saça hapsederek ipeksi bir yumuşaklığa kolayca ulaşılmasını sağlıyor.

    Hem kurutma hem de şekillendirme sağlayan Keratin Protect Döner Başlıklı Fırça, 1000W’lık gücü ile saçı hızla kuruturken, hacimli ve mükemmel görünen dalgalara yaratmanızı sağlıyor.

    Doğal görünümlü kıvırcıklar yaratmanızı sağlayan Keratin Protect Otomatik Saç Maşasıise bir tuş dokunuşu ile mükemmel buklelere ulaşmayı hayal olmaktan çıkarıyor.

    Her güne farklı ve yeni bir seni yaratan Keratin Protect Saç Kurutma Makinesi, Isıtmalı Hacim Fırçası ve 19-32mm Maşa ile ışıltınızı tamamlıyor. Seri, akıllı özellikleri ve şık tasarımlarıyla da kullanıcılarını kendine hayran bırakırken yeni yıl için de harika bir hediye alternatifi oluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.