DOLAR 32,5219
EURO 34,9569
ALTIN 2439,503
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yeni yılda yine en güzel hediyeler English Home’da

    Yeni yılda yine en güzel hediyeler English Home’da
    11.12.2018
    A+
    A-

    English Home 2019 Kış Koleksiyonu Let it Snow ile yaşam alanlarında yeni tarzlar yaratma ve kombinler yaparak ev ortamını farklı stillerde yorumlama özgürlüğü sunuyor.

    Koleksiyonun zengin ürün seçenekleri sadece küçük dokunuşlarla yepyeni bir ev atmosferine kavuşmayı mümkün kılıyor.

    Klasik İngiliz dekorasyon stilinin günümüz trendleriyle harmanlandığı koleksiyonda zamansız parçaların yanı sıra, sezona özgü huzur ve ferahlık veren renkler, sıcaklık ve doğallık sağlayan özel dokular dikkat çekiyor.

    Let it Snow Koleksiyonu kardan, onun bize ve doğamıza verdiği coşkunun, bereketin tılsımından ilham alıyor. Koleksiyonda çocuksu kardan adam figürleri, kar sporlarını sevenler için kayak desenleri, kış doğasını evlerinde yaşatmak isteyenler için karlı manzaralar ve kışın en sevilen kuşlarından robin kuşunun yer aldığı desenler öne çıkıyor.

    Kar yağışının masalsı atmosferini yansıtan renk ve desenler, yılbaşı döneminin klasiği kırmızılarla bir araya gelerek zengin kombinasyon seçenekleri oluşturuyor. Kar kristallerinin ışıltısını çağrıştıran simli nakışlı havlular, kar yağışıyla gelen çocuksu coşkuya eşlik eden neşeli aksesuarlar, evlerin sıcacık atmosferini zenginleştiren tekstiller, sofraları güzelleştiren zarif masa örtüleri ve zarif cam ve porselenler, adeta unutulmaz anlarla dolu bir kış masalının içinde yaşamayı vaat ediyor.

    Bu özel koleksiyonda; evin her köşesi için aşkla sevilecek ve mutlulukla sevdiklerimizle paylaşılacak ürünler, yeni başlangıçlara eşlik etmek, evlere zenginlik ve mutluluk katmak üzere tasarlanan parçalar göze çarpıyor. Hem kendi evine yılbaşı dokunuşu isteyenler hem de sevdiklerine şık ve farklı hediye arayanlar için English Home bu kış da en doğru adres.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.