DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yeni yıldı mekanlar Bien Koleksiyonları ile ışıl ışıl

    Yeni yıldı mekanlar Bien Koleksiyonları ile ışıl ışıl
    08.11.2018
    A+
    A-

    Hayatımızın her alanını, adeta yaşamımızı tasarlayan Bien, yeni yılı seçkin koleksiyonlarla karşılıyor. Her şeye yeniden başlamanın tatlı heyecanını ve umudunu yansıtan Bien’in seramik koleksiyonları mekanlarda göz kamaştırıyor.

    Lükse duyulan özenin ve isteğin en yüksek noktaya ulaştığı zaman olarak algılanan yeni yıl hazırlıkları Bien’le bu vaadi yerine getiriyor.

    Lüks ayrıcalıktır. Kendinizi ayrıcalıklı hissettiren her hizmet, lükse dahildir. Bien’in lükste sınır tanımayan alternatif ürünleri ile tasarladığınız mekanlarınızda, göz alıcı, modern görünümler elde ederek seçkin ortamlara imza atabilirsiniz.

    Mermerin asaleti, ahşabın sıcaklığı, doğal taşın sahiciliğiyle seçiminiz ne olursa olsun Bien’in yer ve duvar karoları iç mekanlarınızda iddialı ve şık olma imkanı sağlıyor.

    BİEN’DEN LÜKSÜN TANIMINA UYGUN TASARIMLAR

    AGATHA KOLEKSİYONU: Bien’in Agatha Koleksiyonu üzerindeki ince detayları ve modern görünümüyle dikkatleri üzerine çekiyor. Hiçbiri birbirine benzemeyen özgün kimlikli mekanlar Agatha Koleksiyonu ile parlıyor… Yeni dönemin trendlerinden olan mermer görünümlü karolar estetikle beraber kullanım kolaylığı da sağlıyor. 40×120 cm ebadı da mevcut olan koleksiyonun 60×120 cm ebadındaki porselen karo koleksiyonu duvardan zemine, tüm mekanlarda kullanılabiliyor.

    Agatha Serisi’ndeki siyah ve beyazdan oluşan iki renk alternatifi birlikte tercih edildiğinde çarpıcı mekanlara imza atmanıza olanak sağlıyor. Koleksiyonun dekorlarında kullanılan altının gerçek olması ve üç boyutlu görüntüsü mekanları lüks ve zengin gösteriyor.

    EMILY KOLEKSİYONU: Eşi benzeri olmayan bir tasarım Emily. Açık ve koyu tonda üretilen 40×120 cm ebadındaki seri yüzeyindeki özel dokusu sayesinde yaşam alanlarına ‘’yaşayan bir malzeme’’ duygusu veriyor. Koleksiyon hareketli ve göz alıcı mekanlar oluşturmak isteyenler için farklı çizgisi ile banyolarınızı seçkin kılıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.