DOLAR 32,5185
EURO 34,8226
ALTIN 2426,108
BIST 9705,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yeni yılı ışıltılı saçlarla karşılayın

    09.11.2017
    A+
    A-

    ‘Kendine iyi bak’ mottosuyla yola çıkan kişisel bakım markası Ashley Joy, paraben içermeyen doğal formülleriyle yeni yılda da saçlara sağlık aşılamaya devam ediyor. Yılbaşı alışverişlerine başladığımız şu günlerde doğal, sağlıklı ve özel bir hediye arayışındaysanız Ashley Joy’un saç bakım ürünleri tam size göre. Doğadan alınan ilhamla formüle edilen bakım ürünleri, saçları besleyerek sağlıklı bir görünüme kavuşturuyor.

    Işıltısını kaybeden yorgun saçları onararak güçlendiren Ashley Joy Saç Bakım Ürünleri, farklı ihtiyaçlara çeşitli alternatifleriyle yanıt veriyor. İçeriğindeki doğal özlerle saçları kökten uca besleyen ürünler, yıpranmayı da gözle görülür şekilde azaltıyor.

    Yeni Yılda Işıldayan Güçlü Saçlar İçin Ashley Joy Bakım Ürünleri

    Ashley Joy Argan & Zeytinyağlı Şampuan

    Nemini ve sağlığını yitiren saçlar, antioksidan etkisi bulunan Ashley Joy Argan ve Zeytinyağlı Şampuan ile yeniden sağlığına kavuşuyor. İçeriğindeki yoğun argan ve zeytinyağı özleriyle gençlik ve sağlık aşılayan şampuan, kırılmalara karşı kalkan görevi üstlenerek saçların daha canlı, sağlıklı ve güçlü olmasını sağlıyor. Keratin yapının zayıflamasıyla birlikte daha kolay kırılan saçlar, argan yağının nemlendirici etkisi ve zeytinyağının kırıkları onarma gücüyle yeniden şekilleniyor.

    Fiyatı: 24,90 TL – 400 ml.

    Ashley Joy Antifrizz Şampuan

    Paraben ve parafin içermeyen doğal formüllü ürün, düzenli kullanımda saçı kontrol altına alıyor ve elektriklenmeyi önlüyor. Kuru ve kalın telli saç tiplerine kökten uca bakım yapan şampuan, saçlarınızı kabartmadan kolay şekil almasını sağlıyor.

    Fiyatı: 28,90 TL – 400 ml.

    Ashley Joy Saç Bakım Yağı

    İçeriğinde yer alan 24 farklı bitkisel yağ sayesinde etkili bir bakım sunan Ashley Joy Saç Bakım Yağı, saçların hızla uzamasına yardımcı oluyor. Saç ve saç derisini besleyerek fark edilebilir bir yumuşaklık, parlaklık ve canlılık veren ürün, saç direncini artırıyor. Avokado, boabab, jojoba, makademya, argan ve Hindisan cevizi de dahil olmak üzere içerisinde 24 farklı bitkisel yağ bulunan Ashley Joy Saç Bakım Yağı etkin formülü ile öne çıkıyor.

    Fiyatı: 66,90 TL – 150 ml.

    Ashley Joy Saç Bakım Serumu

    Kuru, nemini yitirmiş ve yıpranmış saçların daha sağlıklı ve güçlü görünmesini sağlayan formülüyle Ashley Joy Saç Bakım Serumu, mat ve cansız saçlara ışıltı ve güçkazandırıyor. İçeriğindeki havuç yağının sağladığı A Vitamini ise saçları yoğun şekilde nemlendiriyor.

    Fiyatı: 45,90 TL – 150 ml.

    Ashley Joy Saç Maskesi

    Maskenin içeriğinde bulunan argan yağı, saçları nemlendirerek aynı zamanda koruyup güçlendiriyor. Argan yağı ayrıca boyadan, ısıl işlemlerden ve çevresel etkilerden yıpranmış saçları mucizevi şekilde hızla onarıyor. Paraben içermeyen formülü ve hafif yapısı sayesinde kolayca arınıyor ve saçı ağırlaştırmıyor. Maske ayrıca çok kuru ve nemini yitirmiş saç tellerini yumuşatıyor. Saç telini güçlendiren maske daha bakımlı, canlı ve ipeksi saçlara kavuşmanızı sağlıyor.

    Fiyatı: 37,90 TL – 200 ml.

    Ashley Joy Saç Bakım Spreyi

    Paraben içermeyen doğal formülüyle zor taranan saçların bakımını kolaylaştıran Ashley Joy Saç Bakım Spreyi, kırılan saç uçlarının yeniden yapılanmasına yardımcı oluyor. Yoğun nemlendirme özelliği sayesinde elektriklenmeyi önleyen sprey, saçlara parlaklık ve yumuşaklık kazandırıyor. Ashley Joy Saç Bakım Spreyi saçların kolay şekil almasını ve fönün kalıcı olmasını sağlarken, ısı ve mekanik işlemlerin saça verdiği zararı engellemeye yardımcı oluyor. Durulama gerektirmeyen bakım spreyi hem ıslak hem de kuru saça uygulanabiliyor.

    Fiyatı: 34,90 TL 250 ml.
    Güçlü içerikleriyle ulaşılabilir fiyatlara sunulan ve her geçen gün daha fazla kullanıcıya ulaşan Ashley Joy ürünlerine Watsons mağazalarının yanı sıra Harvey Nichols, Brandroom, Galeries Lafayette, Lidyana.com ve makyajtrendi.com’dan ulaşabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.