DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yeni yılın özgün ve minimal yaşam alanları

    18.12.2017
    A+
    A-

    addresistanbul Ev Dekorasyon Merkezi 2018’in pozitif enerjisiyle kışın huzurunu yaşam alanlarında buluşturuyor.

    İlham veren renkler canlı tonlar ile buluşarak soğuk günlere sıcak bir dokunuş yapıyor. Işıltılı tasarımların sade çizgilerle buluştuğu dekorasyon ürünleri mekanlara farklı bir boyut katıyor. Estetiğin uyumlu renklerle zenginleştirildiği formlar evlerin en dikkat çeken parçaları arasında yerini alacak. Bu kış evler addresistanbul Ev Dekorasyon Merkezi’ yle daha trend ve modern bir havaya bürünecek.

    Rustik Güç

    Zamana karşı gelen doğal görünümlü tasarımlar evlerde hakimiyetini sürdürmeye devam ediyor. Yalın görünümlü ve doğal tonlarda olan tasarımlar doğanın gücünü evlere taşıyor. Ahşap mobilyalar yeşil ve beyaz renk natürel tonlarla bir araya gelerek sıcak aynı zamanda ferah yaşam alanları yaratacak.

    Yemek Masalarında Zengin Renkler

    Özenle hazırlanan ve herkesin bir araya geldiği özel sofraları renklendirmenin şimdi tam zamanı…Yaşam alanlarının estetik duruşunu yemek masalarına taşıyacak gümüş ve beyaz tonda tabakalar, renkli bardaklar yemeklerinizi şölene çevirecek. Doğanın zenginliğini yansıtan yeşil tonda aksesuarlar masanın zarafetini tamamlayacak dokunuşlardan.

    Aksesuarlarda Estetik Duruş

    Natürel tonlardaki aksesuarlar ilham veren duruşuyla yaşam alanlarında sıcak ve ferah bir ortam yaratacak. Ocak ayının öne çıkan trendleri gold, beyaz ve ahşap tasarımlar olurken, farklı tarz ve boyutlarda mumlar da evlerin baş köşesinde yerini alacak.

    Rahat Dokunuşlar

    Evde yaşam keyfini arttıran rahat koltuklar, farklı tarz ve renklerde ki koltuk şalları yastıklar ile bir araya gelerek tasarımın ruhunu yaşatacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.