DOLAR 32,3252
EURO 35,1482
ALTIN 2297,766
BIST 9055,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yeni yılın ruhu COLIN’S ile sokaklarda

    Yeni yılın ruhu COLIN’S ile sokaklarda
    08.11.2019
    A+
    A-

    Genç ve kendini genç hissedenlerin jean odaklı moda markası COLIN’S, yeni yıl ruhunu her ortamda doyasıya yaşamak isteyenlere birbirinden havalı seçenekler sunuyor. Yeni yıl dileklerinin tutulduğu bu özel gecede COLIN’S severler sokağın ruhuna ve eğlence mekanlarına uyan stiliyle fark yaratıyor.

    İlhamını sokaktan, gençlikten ve özgürlükten alan COLIN’S, yeni yılın büyülü anlarına ekoseli oduncu gömlekler, boğazlı kazaklar, yazılı sweatshirtler, oversize örme, dokuma ve triko üstler ile eşlik ediyor. COLIN’S, Kış koleksiyonunda yer alan yılbaşı gecesinin olmazsa olmazı kırmızı ve yeşil parçalarını siyah ve gri ile buluşturarak şık kombinler yaratma fırsatı sunuyor.

    COLIN’S, kırmızının neşesini ön planda tutan parçalarıyla tüm mağazalarında ve colins. com. tr’de moda tutkunlarını bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.