DOLAR 32,6018
EURO 34,792
ALTIN 2410,024
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Gökyüzünün yeryüzüne yansıdığı göl manzarası: Sapanca Lake Villas

    Gökyüzünün yeryüzüne yansıdığı göl manzarası: Sapanca Lake Villas
    03.04.2024
    A+
    A-

    Doğanın içinde tepeden, panoramik olarak eşsiz bir seyir imkanı bulunan 19 villanın yer aldığı “Gölyüzü” projesi Sapanca Lake Villas, Nexonya tarafından hayata geçiriliyor. Sapanca Lake Villas, gökyüzünün yeryüzüne yansıdığı göl manzarasıyla yepyeni bir yaşam hikayesi sunuyor.

    İstanbul’a sadece 1 saat mesafede olan Sapanca, yazlık veya tatil kültüründen daha öte günlük yaşam için oldukça ideal bir konumda yer alıyor. Nexonya da dört mevsimi doya doya hissedeceğiniz, yeşiliyle, mavisiyle doğanın muhteşem renkleriyle bezeli atmosferiyle, huzurlu bir yaşamın kapısını Lake Villas projesiyle Sapanca’da hayata geçiriyor. Şehir hayatından çıkıp her mevsimi doyasıya yaşayacağınız Sapanca Lake Villas, keyifli anılar biriktireceğiniz, rüya gibi bir yaşam sunuyor. Gökyüzünün yeryüzüne yansıdığı göl manzarasıyla yepyeni bir yaşam hikayesi sunan Sapanca Lake Villas’ta aralanıyor. 19 villadan oluşan projede konutlar tripleks ve 6+2 olarak tasarlandı. Her villaya özel açık otoparkın ve açık yüzme havuzunun bulunduğu projede çocuk oyun parkı, basketbol sahası, 7/24 güvenlik bulunuyor.

     

    Proje hakkında bilgi veren Nexonya Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koray Vural, “Projemizde doyasıya bir Sapanca Gölü manzarası sunarken, Sapanca’nın doğasına uygun bir şekilde yeşil alana ağırlık verdik. Daha fazla yeşil alan, daha fazla peyzaj mimarisi ile özlem duyulan doğal yaşam formunu sunduk. Mimaride ise modern hayatın beklentilerini karşılayacak tasarım çizgileriyle kadim kültürümüze ait konak mimarisinin eşsiz birleşimini ortaya çıkardık” dedi. Yılın ikinci yarısında teslim edilecek Sapanca Lake Villas’da bütçeye yönelik uygun ödeme koşulları sunuluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.