DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yenibiriş’te inovasyon rüzgarı

    Yenibiriş’te inovasyon rüzgarı
    16.01.2018
    A+
    A-

    Türkiye’de online insan kaynakları hizmetleri öncülerinden Yenibiriş, dijital bir platform olarak global İK dünyasında yaşanan gelişmelere Türkiye‘de öncülük ediyor. Organizasyonun iş yapış modellerinde yeni teknolojileri devreye alan Yenibiriş, yenilikçi ürün paketleri ve uygulamalarıyla da 2018‘e iddialı girdi.

     

    Türkiye’nin yenilikçi insan kaynakları platformu Yenibiriş‘in Ürün ve Teknolojiden Sorumlu Genel Müdürü Eren Çamlıkaya, Türkiye‘de sektörün dünyada olduğu gibi bir evrimden geçmediğini, ancak inovasyon temelli bir organizasyon olarak Yenibiriş‘i dünyada yaşanan gelişmelere uygun olarak yeniden yapılandırdıklarını kaydetti. Öncelikle mevcut hizmetleri daha iyi sunma ve geliştirme üzerine odaklandıklarını belirten Çamlıkaya, müşteri paneli, aday paneli ve mobil uygulamanın yeniden tasarlanarak yazıldığını vurguladı.

     

    Yeni ürün paketleri

    2018‘e iddialı girdiklerini ifade eden Çamlıkaya, bu yıl yenilikçi ürün paketlerini hizmete koyacaklarını, bu paketlerle birlikte arama sonuçlarında öncelikli listeleme, sponsorlu ilan, Facebook ilan paketi gibi uygulamaların başlayacağını söyledi. Çamlıkaya, “Örneğin bir firma iş ilanının Yenibiriş‘in yanında Facebook‘ta da binlerce kişiye gözükmesini istiyorsa, bu paketi kullanabilecek. Bu sayede adaylar Yenibiriş‘e üye olmasa da firmaların iş ilanlarını sosyal medyada görebilecek. Planladığımız yeni hizmetlerden biri de ön mülakat ve kısa liste hizmeti. Firmalar eğer isterlerse Yenibiriş‘ten adayları telefonla arayıp ön mülakat yapılmasını isteyebilecek“ bilgisini verdi.

     

    Yakındaki işler için kolay uygulama

    Yeni yapılanma ile birlikte gelen yeniliklerden biri de Yakınbiriş uygulaması. Lokasyon bazlı çalışan uygulama üyelik gerektirmiyor. İş arayanlar başvuru yapmak istedikleri işyerinin telefon numarasını tuşlayarak özgeçmiş ya da profil oluşturmadan ilan sahiplerini doğrudan arayabiliyor. Konumlarını paylaştıklarında ise çevrelerindeki iş fırsatlarından öncelikli haberdar oluyorlar. Eleman arayanlar ise aradıkları pozisyondaki iş kategorisini seçerek saniyeler içinde ilan verebiliyor, telefonla doğrudan başvuru alabiliyorlar. İlandaki konum sayesinde en yakın adaylara iş fırsatını anında ulaştırabiliyorlar.

     

    İlanlardan “kadın erkek“ seçeneği kalkıyor

    Yenibiriş‘in yeniliklerinden biri de cinsiyet eşitsizliğe karşı bir uygulama. Uygulama ile firmaların ilanlarındaki “kadın erkek“ seçeneği kaldırılıyor. Aday tarafı için ise cinsiyet belirtmeme opsiyonu koyuluyor. 2018 itibariyle yeni bir kategori sistemine de geçeceklerini kaydeden Çamlıkaya, artık ilanların konum, kategori ve pozisyon olarak Yenibiriş operasyon ekibinin denetiminden geçtikten sonra yayınlanacağını belirtti.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.