DOLAR 32,4673
EURO 34,7984
ALTIN 2480,57
BIST 9530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yenilenen Aromatherapy koleksiyonu ile evde SPA keyfi

    15.01.2018
    A+
    A-

    Bath & Body Works’ün ikonikleşen koleksiyonu Aromatherapy, yepyeni koku ve içerikleriyle bu kış spa etkisini evinize taşıyor. İlhamını doğadan alan ve duyuları harekete geçiren kokular; farklı çeşitleriyle rahatlatıyor, enerji veriyor ve iyi hissettiriyor.

    Stress Relief; içeriğindeki okaliptüs ve nane ile ferahlık sağlayarak stresiniziazaltmaya yardımcı oluyor. Tazelik, modunuzu yükseltiyor ve gün içindeki stres seviyenizi minimumda tutuyor.

    Focus; içeriğindeki çay yaprakları ve okaliptüs ile konsantrasyonu maksimum seviyeye çıkartıyor. Çayın odaklanmaya yardımcı olma özelliği, okaliptüsün yoğun rahatlatıcı etkisi ile birleşiyor.

    Happiness; modunuzu yükseltmeye yardımcı turunçgiller, bergamot ve mandalina ile mutluluk veriyor. Bergamot yağı kendinizi daha iyi hissetmenize yardımcı olurken, , mandalina yağının aromalı kokusuna bayılacaksınız.

    Energy ile, gün içerisinde yaşanan enerji kaybı ve yorgunluk hissi portakal ve zencefilin benzersiz uyumu ile ortadan kalkıyor. Zencefil yağı duyuları uyararak enerji verirken portakalın tatlı kokusu modunuzu yükseltiyor.

    Comfort; muhteşem bir uyuma sahip vanilya ve paçuli esansları ile, rahatlamanıza yardımcı oluyor. Vanilya zihninizi sakinleştirip rahatlamanızı sağlarken, paçuli bedeniniz için mükemmel bir harmoni yaratıyor.

    Sleep; içeriğindeki dinlendirici lavanta ve sedir ağacı ile kusursuz bir uykunun kapılarını aralıyor. Sedir ağacı yağı zihninizi sakinleştirirken, lavantanın rahatlık veren kokusu ruhunuza ve vücudunuza huzur veriyor.

    Eteri yağların özel karışımlarından oluşan bu koleksiyon, her modunuza uyum sağlayacak. Hem vücudunuza hem evinize sağlık ve huzur verecek olan Aromatherapy ürünleri doğanın en etkili malzemeleri ile harmanlanıyor. Yeni reçeteler ile farklı duyulara hitap eden efsane Aromatherapy serisi evinizde spa deneyimi yaşamanın en kolay ve güzel yolu!

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.