DOLAR 32,5328
EURO 34,7874
ALTIN 2477,176
BIST 9530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yenilenen Eataly lezzetleri ile yaza merhaba

    Yenilenen Eataly lezzetleri ile yaza merhaba
    19.06.2018
    A+
    A-

    Lezzet tutkunlarının vazgeçilmezi Eataly İstanbul, her damak zevkine uygun farklı restoranları ve boğaz manzaralı muhteşem terasında, yenilenen makarna, pizza ve et menüleri ile mevsimine özel lezzetleri misafirlerinin beğenisine sunuyor.

    İyi yemeğin adresi Eataly İstanbul, İtalyan lezzetlerinin göz doldurduğu, baştan aşağı yenilenen menülerini misafirleriyle buluşturdu. Dalından koparılmış en doğal, taze sebze ve meyvelerin eşlik ettiği nefis lezzetler, en kaliteli ürünlerle birleşerek yenilenen yaz menülerine eklendi.

    İtalyan Mutfağı’nın Klasikleşen Lezzetleri Yenilendi

    İtalyan taze makarna şefleri tarafından günlük olarak hazırlanan makarnaların ve incecik hamuruyla adeta sizi İtalya’da gibi hissettiren lezzetli pizzaların yer aldığı menüde pek çok yenilik bulunuyor. Ricotta peyniri ve pesto sosun eşlik ettiği fırınlanmış domates çorbası ZUPPA di POMODORO, 18 aylık Grana Padano peyniri, roka ve taze enginar üçlüsünden oluşan INSALATA di RUCOLA, GRANA e CARCIOFI İtalya’nın en lezzetli yöresel başlangıçlarının arasında menüdeki yerini alıyor.

    Geleneksel İtalyan tarifleri ile hazırlanan Eataly’nin taptaze makarna menüsünde ise, taze sebzelerin eşlik ettiği, Grana Padano parmesan, sarımsaklı zeytinyağı ve kargı tulum peyniri ile domates soslu RIGATONI alla SICILIANA, karışık mantar, jumbo karides, Grana Padano parmesan ve sarımsaklı zeytinyağı ile RISOTTO ai FUNGHI MISTI e GAMBERI, misafirlerin beğenisine sunuluyor.

    Ünlü şef “Michelis”in tarifiyle her gün taze olarak hazırlanan makarnalar arasında, domates sosu, çeri domates ve Grana Padano parmesan peynirinin eşsiz lezzet uyumuyla RAVIOLI RICOTTA e SPINACI con POMODORINI, beşamel sos, bolognese sos ve parmesan peynirinin eşlik ettiği ricotta ve ıspanak dolgulu CANNELLONI alla BOLOGNESE tüm lezzetiyle makarna tutkunlarını bekliyor. Karides, kalamar, midye, çeri domates ve sarımsaklı zeytinyağı ile servis edilen limonlu, ev yapımı ricotta peynirli RAVIOLONE al LIMONE con FRUTTI di MARE sıra dışı bir tercih yapmak isteyenler için menüde öne çıkıyor.

    Odun ateşinde pişirilen ve fırından çıktığı gibi masalarda yerini alan Eataly’nin nefis pizzaları da İtalyan mutfağı tutkunlarını bekliyor. Domates sos, ev yapımı fior di latte mozzarella, dana füme, mantar, enginar, siyah zeytin ve taze fesleğenin muhteşem uyumuyla ortaya çıkan CAPRICCIOSA, domates sos, jumbo karides, kara midye, kalamarın süslediği, acı zeytinyağı ile servis edilen, sarımsaklı FRUTTI di MARE menüye yenilik katan pizza çeşitleri arasında yer alıyor.

    İtalyan Usulü Et Yemeklerinin En Kaliteli Hali

    Tüm lezzet düşkünlerini eşsiz bir ziyafete davet eden tamamen yenilenen et menüsünde ise, mozzarella peyniri dolgulu Napoli usulü köfteden, 36 saatte pişirilen Cenova usulü dana yanağa kadar uzanan geniş yemek yelpazesi Eataly misafirlerinin beğenisine sunuluyor.

    Tüm Eataly’ler için “imza tabak” olan, düşük derecede daha uzun sürede pişirilen bonfile, ince ince dilimlenerek etin özel tadını kaybetmeden eşşiz lezzetine kavuşuyor. Anadolu’nun mirası siyez buğdaylı, baklalı, kurutulmuş domatesli, pecorino peynirli risotto eşliğinde 24 saat sürede pişen chianti soslu kuzu kol ise üç kişilik olarak servis ediliyor ve tüm lezzetiyle menünün yıldız yemeği olarak misafirlerle buluşuyor.

    Eataly İstanbul, yenilenen menüsü ile gerçek İtalyan lezzetleriyle yazın keyfini yaşamak isteyenleri bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.