DOLAR 32,6
EURO 34,765
ALTIN 2497,049
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yenilenen evlere Çetmen Mobilya’dan rahatlatan avantajlar

    Yenilenen evlere Çetmen Mobilya’dan rahatlatan avantajlar
    25.09.2018
    A+
    A-

    Sonbahar demek, yaşam alanlarına yeni dokunuşlar demek. Mobilya üretiminde öncü markalar arasında olan Çetmen Mobilya, global trend öngörülerine göre hazırladığı Sonbahar 2018 koleksiyonunun bir bölümünü çok özel bir kampanya ile sunuyor.

    Türkiye dekorasyon sektörünün köklü markalarından olan Çetmen Mobilya’nın Sonbahar 2018 için kurguladığı koleksiyonunda, global trendlerin önemli anahtar kodlarını ve çağdaş mekanların yeni temalarını görüyoruz. Yeni koleksiyonda öne çıkan ekru, fildişi ve vizon tonları, geometrik ve organik formlarla tamamlanıyor. Derin ve rahat oturma eylemine yönelik tasarlanan koltuk ve kanepe grupları, yine yalın, modernist ve konformist bir stile işaret eden yemek ve yatak odası takımları ile devam etmekte.

    Sektöründe marka güvenilirliğini ve titiz üretimi temsil eden Çetmen Mobilya, sezonun yenilenme harekatına uygun bir avantajı da yeni koleksiyonuna yansıtmakta: Livrona Oturma Grubu, Hope Oturma Grubu, Lizette Oturma Grubu, Loan Yemek Odası ve Yatak odası, Milo yemek odası ve yatak odası odası gruplarına özel, nakit alımlarda avantajlı fiyatlar olmak üzere tüm ürünlerde %25’e varan indirimler, Çetmen müşterilerini bekliyor.

    2 Aralık 2018’e kadar sürecek bu kampanya, cazip ve avantajlı fiyatları, Çetmen Mobilya’nın güncel dekorasyonun zamansız çizgileriyle hazırladığı ürünlerle buluşturmakta.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.