DOLAR 32,3148
EURO 35,1197
ALTIN 2292,803
BIST 9052,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yenilenen Nike Air Zoom Pegasus 35 tüm koşucuların favorisi olmaya devam ediyor

    Yenilenen Nike Air Zoom Pegasus 35 tüm koşucuların favorisi olmaya devam ediyor
    14.06.2018
    A+
    A-

    Nike Air Zoom Pegasus, 35 yıl boyunca büyük teknolojik değişimlere uğrayarak amatör atletlerden dünyanın en iyi mesafe koşucularına kadar herkesin koşu deneyimini destekledi. Nike Air Zoom Pegasus’a bu süreçte eklenen her detay, tasarımcılar ve bu modelin tutkunu olan Mo Farah gibi başarılı sporcuların bildirimleriyle güncellendi. Nike Air Zoom Pegasus’un korunması gereken güçlü yanları ile güncellenmeye açık yönlerinin iyileştirildiği yeni yorumu karşınızda!

    Nike Air Zoom Pegasus’un klasikleşmiş özellikleri iç içe geçmiş kesimi ve üst kısmı ile Nike Zoom Air ve Cushlon köpük karışımı olan orta taban’ı Nike Air Zoom Pegasus 35’te muhafaza edildi. Kolay giyilebilirlik sağlayan dil bölümü ile tasarımcıların ayağa esneklik kazandırmak üzere ekledikleri detaylar ve Mo Farah’ın konfor üzerine gerekli gördüğü yönlendirmelerle Nike Air Zoom Pegasus yeni yorumuna kavuştu. Eğimli topuk yapısıyla ayağın yerle temasında sağlanan rahatlık Nike Air Zoom Pegasus 35’te aynı zamanda hızlı ve modern bir görünüm aldı. Nike Zoom hava yastığında Nike Zoom Vaporfly% 4’ten ilham alan tasarımcılar, önceki Pegasus’ta kullanılan iki hava yastığını % 4’lük eğri karbon fiber plaka şeklini taklit eden bir yapıya kavuşturarak esnekliğe duyarlı bir yastıklama yarattı.Nike Air Zoom Pegasus 35’te kadınlara özel olarak daha yumuşak Cushlon köpüğüne sahip bir siluet de sunuldu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.