DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yenilikçi kombinlerle yazı sonbahara taşıyın

    10.09.2019
    A+
    A-

    Yaza veda etmeye hazırlanırken gardırobunuzdan kaldırmaya kıyamadığınız giysilerinizle, sonbahar mevsimini birbirinden kullanışlı kombinlerle karşılamaya hazır olun

    Sonbahar-kış sezonunun başlamasıyla gardıroplarda hareketlilik başladı. Sezonun en trend ürünleri vitrinleri yavaş yavaş doldururken, yazın vazgeçilmez parçaları ise sonbahar-kış kombinlerinin kurtarıcısı olmaya hazırlanıyor.

    Avrupa’nın en ünlü moda arama motorlarından GLAMI Türkiye, deri ceketlerden trençkotlara, neon renkli parçalardan oversize kazaklara birçok trendi kullanıcılar için bir araya getiriyor.

    İç karartan havalara inat rengarenk seçimler

    Renkli ve çiçek desenli giysilerinizi gardırobunuzdan çıkarmak için acele etmeyin. Sonbahar ve kış her ne kadar koyu renklerin hâkim olduğu mevsimler olsa da bu sezon çok renkli geçecek. Birkaç kurtarıcı parçayla yeni sezon tarzınızı dilediğinizce yansıtmanız mümkün. Rahat ve şık bir deri ceket gardırobunuz için çok iyi bir yatırım. Hem yıllarca giyebilir hem de elinizin altındaki tüm parçalarla zahmetsizce farklı kombinasyonlar yaparak sezon trenlerini rahatça tarzınıza göre yorumlayabilirsiniz. Özellikle gündüzlerin sıcak, akşamların ise serin geçtiği dönemlerde rengarenk yazlık elbise ya da basic tişörtlerinizi şık bir deri ceketle tamamlayabilirsiniz.

    Diğer yandan 2018-19 Sonbahar/Kış sezonunda neon dalgası da ön plana çıkıyor. Bu dalgaya kapılıp tarzınızı renklerin gücüne bırakmak isterseniz neon trençkotlar ve mevsimlik ceketler tam size göre! İster klasik parçalar tercih edin ister spor, yeni sezon trençkotlar en renkli kombinleri yaratmanızı sağlayacak.

    Aksesuarlar en büyük kurtarıcınız olacak

    Yeni sezon harika bir kış için birçok yeni aksesuar ve takı trendini beraberinde getiriyor. Kolyeler bu kış daha minimalist olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle tekli zincirlerin bir araya gelmesiyle kıyafet kombininize farklı bir stil katabilirsiniz. Her tarza uyum sağlayan zincirleri dilediğiniz şekilde kullanabilirsiniz. Altın takı trendi 2020 kış sezonunda da devam ediyor. Bu yüzden altın ve altın rengi küpeleri de alışverişinizde seçmeyi unutmayın. Küçük halkaların yanı sıra büyük halka küpeler de sade kazakların vazgeçilmezi olacak.

    Birkaç sezondur sıkça karşımıza çıkan inciler, yıllardır olduğu gibi bu sezonda da zarafetin ve şıklığın temsilcisi olacak. 2019-20 Sonbahar/Kış sezonunda biçimsiz, vintage izler taşıyan inci detaylı aksesuarlar her tarz kıyafet seçimine, özgün bir şıklık katacak.

    Oversize akım dolapların gözdesi olacak

    ImageCeketler, kabanlar, kazaklar, jeanler, gömlekler ve şişme montlara kadar yayılan oversize modası, kışın rahatlığı ve farklılığı ön plana çıkartıyor. Özellikle gündüz rahat; gece ise şık gözükmek isteyenler için oversize hareketi doğru bir seçenek olacak. Kazaklara çok yakışan oversize, uzun çizme ya da botlarla kombinlendiğinde özgün bir tarza sahip olmanızı sağlıyor. Eğer oversize parçaları üstünüzde değerlendirecekseniz altınıza dar bir parça giymeniz çok daha şık görünmenizi sağlayabilir.

    Salaş ve sıcacık bol kazaklar şık bir kemerle mükemmel bir görünüm sunuyor. Ayrıca içinize giyeceğiniz bir gömlekle daha ciddi ve şık bir tarz elde edebilir, uzun deri çizmelerle şık görünümüzü güçlendirebilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.