DOLAR 32,3337
EURO 35,1133
ALTIN 2312,367
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yenimahalle Başkanı Fethi Yaşar’dan Otonomi’ye ziyaret

    Yenimahalle Başkanı Fethi Yaşar’dan Otonomi’ye ziyaret
    17.05.2017
    A+
    A-

    Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, otomotiv ticaret ve yaşam merkezi Otonomi’yi ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

    Fethi Yaşar’ın Otonomi ziyaretinde, Belediye Başkan Vekili Mehmet Kartal ve Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Neslihanoğlu da yer aldı. Fethi Yaşar ve beraberindeki heyet, Otonomi Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Erkoç, Başkan Yardımcısı Mahmut Ulucan ve Genel Sayman İsmail Aydınkaş tarafından ağırlandı. Erkoç’un makamındaki görüşmede Başkan Yaşar, tesisin kapasitesi ve işleyişi ile ilgili bilgiler aldı.

    Yaşar, Otonomi’nin düzen ve temizliği ile Ankara’ya örnek güzel bir tesis olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

    “Özellikle araçların yerleşimi, peyzaj ve mimarinin uyumu dikkat çekiyor. Bu tesisin faaliyete geçmesinde emeği olanları kutluyorum. Bundan sonraki süreçte de güçlü bir yönetim ile otonomi daha da büyüyüp gelişecektir. Biz de projeyi başından beri takip ettik ve destekledik. İlçemiz sınırları içinde faaliyet gösteren ikinci el firmalarının İçişleri Bakanlığı genelgesi doğrultusunda Otonomi’ye taşınması sürecinde gerekli takip ve işlemleri yürüttük. Şu anda adli süreci devam eden firmalar var, takip etmekteyiz. Yargı kararları açıklandıktan sonra ivedilikle uygulama noktasında üzerimize düşenleri yerine getireceğiz. Tüm Ankaralıları bu tesise davet ediyorum. Keyifli bir şekilde gezerek istedikleri araçları bulabilirler.”

    Daha sonra yönetim binası ve güvenlik merkezinde incelemelerde bulunan Fethi Yaşar, merkezde bulunan bazı firmaları ziyaret ederek esnafla sohbet etti ve showroomlarda incelemelerde bulundu. Tesisteki yiyecek içecek ve yaşam alanlarını da gezen Başkan Yaşar’a Otonomi yöneticileri de eşlik etti.

    Başkan Aydın Erkoç da Fethi Yaşar’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Sayın Belediye Başkanımız projenin başından beri bize destek vermekte, takip etmekte… Bölgelerindeki işyerleri ile ilgili gerekli hassasiyet ve çalışmaları yürüttükleri için ve nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.