DOLAR 32,5072
EURO 34,8488
ALTIN 2478,427
BIST 9530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yerel market zincirleri için etkili güvenlik yöntemleri konuşuldu

    Yerel market zincirleri için etkili güvenlik yöntemleri konuşuldu
    12.04.2018
    A+
    A-

    Türkiye’nin dört bir yanından gelen yerel zincir market temsilcilerini buluşturan Yerel Zincirler Buluşuyor Konferansı ve Fuarı’na “Dijital Dönüşümün Parçası Olun” sloganıyla katılan Sensormatic, yerel zincirlerin güvenlik ve operasyonel süreçlerine verimlilik ve performans katan çözümlerini tanıttı.

    Organize gıda perakendesi alanında iş yapan yerel zincir market temsilcileri ile sektörün önde gelen üretici ve tedarikçi markalarını bir araya getiren Uluslararası Yerel Zincirler Buluşuyor Konferansı ve Fuarı, 11-12 Nisan 2018 tarihlerinde İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlendi. Bu yıl onuncusu gerçekleşen fuara “Dijital Dönüşümün Parçası Olun” sloganıyla katılan lider teknolojik çözüm entegratörü Sensormatic, gıda perakendeciliği yapan marketlerin güvenlik ve operasyonel verimlilik ihtiyaçlarına yanıt veren yeni nesil teknoloji çözümlerini katılımcılara tanıttı.

    Farklı İhtiyaçlara Yönelik Elektronik Ürün Takip Çözümleri

    Perakendeciler, hem operasyonel anlamda hız kazanmak hem de şekil değiştirerek artan suçlara karşı sürekli gelişen, yetenekli teknolojilere ihtiyaç duyuyor. Sensormatic tarafından sunulan ve EAS (Elektronik Ürün Takip) teknolojilerinden biri olan Akusto Manyetik (AM), sektörün en gelişmiş teknolojisi olarak öne çıkıyor. Teknolojik olarak mümkün olan en geniş algılama mesafesine sahip olan AM sistemler ile market girişleri daha geniş kullanılabiliyor. Yanlış alarm üretmeyen bu sistemlere mağaza çalışanları da daha fazla güven duyuyor. Metal folyo veya jammer kullanımı ile planlanan hırsızlıklara engel oluyor.

    Ürüne Özel Alarm Etiketleri ve Kutulu Koruma Sistemleri

    Sensormatic, ürünlerin üzerine uygulanan etiketlerde geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Marketlerde en çokçalınan traş bıçağı, bebek maması, et ürünleri ve şişeli ürünlere özel geliştirilen sert etiketler ve kutulu koruma çözümler sayesinde kayıpların önüne geçiyor. Sensormatic, en küçük boyutlardaki ürünler için tasarlanan özel etiketlerle en yüksek korumayı sağlıyor. Bu etiketler tekstil, kozmetik, elektronik ürünler, pil,kitap, oyuncak, aksesuar gibi farklı ürünlere uygulanabiliyor.

    Elektronik Fiyat Etiketleri ile reyondaki fiyat, kasadakiyle her zaman aynı

    Mağaza personeli için önemli bir zaman ve iş gücü kaybına neden olan fiyat güncellemelerini merkezi bir sistem üzerinden, hızlı ve hatasız yapmayı mümkün kılan Sensormatic Elektronik Etiketleri, 90 bin ürünün fiyatını 1 saat içinde değiştirebiliyor. Tüm fiyatların tek merkezden kontrol edilmesi, reyon ve kasa arasındaki her türlü fiyat tutarsızlığının önüne geçiyor. Böylece mağaza içi operasyonları iyileştiren perakendeciler, sahip oldukları iş gücünü daha yüksek katma değerli süreçlere yönlendirebiliyor.

    Analiz yapabilen Video İzleme Çözümleri

    Sensormatic portföyünde bulunan IP video izleme çözümleri kesintisiz izleme, akıllı odaklama ve akıllı yazılım özellikleriyle ileri seviye güvenlik sağlıyor. Herhangi bir güvenlik ihlali sırasında görüntülü delil elde edilmesine olanak tanıyor.

    Bununla birlikte, analizli kameralar, aksi yönde giriş senaryolarının tanımlanmasıyla, mağaza içindeki giriş-çıkışlarda yaşanan karışıklıkları otomatik olarak sesli alarm ile uyarıyor. Bu durum, mağaza girişinden çaldığı ürünler ile çıkış yapan kişilerin farkedilmesini sağlıyor.

    Sensormatic Güvenlik Hizmetleri;

    24 yıldır sektör lideri olarak hizmet veren Sensormatic, sektöre ve ihtiyaca özel tasarladığı marka bağımsız çözümlerle öne çıkan bir teknolojik çözüm entegratörüdür. 300’e yakın uzman çalışanımızla ve Türkiye’deki 12 ofisi ile Perakende, Havacılık, Kamu ve Adalet, Bankacılık ve Finans, Ticari ve Endüstriyel, Enerji, Sağlık, Eğitim, Lojistik, Spor, Turizm ve Otelcilik alanlarına güvenlik ve operasyonel verimliliğe doğrudan etki eden teknolojik çözümler sunar. Sensormatic’in sunduğu çözümler; video izleme ve geçiş kontrol çözümleri, biyometrik sistemler, çevre güvenlik sistemleri, yangın algılama ve alarm çözümleri, elektronik ürün takip çözümleri, RFID ve mağaza içi analiz çözümleri, kişi sayma sistemleri, kablolu ve kablosuz ağ çözümleri gibi yenilikçi ve entegre teknolojilerden oluşur.

    *Sensormatic bir Securitas Grup şirketidir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.