DOLAR 32,3798
EURO 35,0431
ALTIN 2326,576
BIST 9137,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yerli canavar Gökhan Saki 16 Mart’ta Londra’da 3. UFC maçına çıkıyor

    Yerli canavar Gökhan Saki 16 Mart’ta Londra’da 3. UFC maçına çıkıyor
    30.01.2019
    A+
    A-

    Ülkemiz bayrağını uluslararası dövüş arenalarında gururla taşıyan Monster Energy sporcusu “Yerli Canavar” Gökhan Saki 8 Ekim 1983, Schiedam, Hollanda doğumlu ve Rotterdam’da yaşıyor. Babası Kars’ın Selim ilçesine bağlı Gelinalan köyünden olan Saki, Türkiye ve Hollanda vatandaşı.

    Dünya Kick Boks Şampiyonu olarak elde ettiği büyük başarılarla ülkemizi gururlandıran Gökhan Saki, Hollanda’da Golden Glory Gym takımında yıldızlaştı, 2 kez Hollanda ve Avrupa Muay Thai şampiyonu, 2008’de düzenlenen K-1 Dünya GP 2008 şampiyonu olan Saki, 2010 K-1 Grand Prix şampiyonasında Türkiye’yi temsil etmiş ve muhteşem performansıyla izleyicilerin takdirini kazanmıştı. Gökhan Saki, yaptığı toplam 100 maçtan 59’u nakavt olmak üzere 83 tanesini kazanarak, 1 beraberlik ve 16 yenilgi yaşadı.

    Karma Dövüş Sanatları’nın (MMA) en büyük organizasyonu olan Ultimate Champion Ships (UFC) ile 2017’de yaptığı kontratla UFC’ye geçti. Eylül 2017’de UFC’de ilk maçında Brezilyalı rakibi Luis Henrique de Silva’yı ilk raundda nakavt ederek turnuvaya büyük bir giriş yaptı ve ülkemizde de büyük heyecan yarattı. Orta siklette mücadele etmesine rağmen ağır siklet dövüşçülerine karşı kazandığı zaferler nedeniyle dünyanın gelmiş geçmiş en iyi dövüşçüleri listesine girmeyi başardı.

    Yerli Canavar Mart’ta Londra’yı sallamaya gidiyor. 16 Mart Cumartesi günü Londra O2 Arena’da gerçekleşecek 3. UFC karşılaşmasında kafeste Saparbek Safarov’la karşılaşacak olan Monster Energy sporcusu Yerli Canavar, zamanının tamamını yoğun antrenman programıyla dev karşılaşmaya hazırlanarak geçiriyor. Gökhan’ın UFC’de 1 galibiyet 2 yenilgi, Safarov’un ise 2 yenilgisi var.Dünya’nın merakla beklediği karşılaşma için 16 Mart’ta kalplerimiz O2 Arena kafesinde Gökhan için atacak!

    Dünyada Hollanda başta olmak üzere bir çok ülke Gökhan Saki’nin kendi ülkeleri adına ringlere çıkması için girişimlerde bulunmuş, ancak Saki Türkiye dışında bir ülkenin bayrağını taşıma teklifini reddetmişti.

    Yerli Canavarın Başarıları:

    2014 Glory World Series Dünya 1.si

    2013 Glory World Series Dünya 1.si

    2012 Glory World Series Dünya 3.sü

    2011 Glory World Series Dünya Şampiyonu

    2010 K-1 World Gp Dünya 3.sü

    2008 K-1 World Gp Dünya 3.sü

    2008 K-1 World GP 2008 Hawaii Şampiyonu

    2008 WFCA Super Ağır siklet Dünya Şampiyonu

    2006 K-1 World GP 2006 Amsterdam finalisti

    Yerli gururumuz Gökhan Saki’yi desteklemek, UFC karşılaşması öncesi hazırlıklarından haberdar olmak ve hiçbirini kaçırmamak için Monster Energy ve sosyal medya hesaplarını takip etmeyi unutmayın.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.