DOLAR 32,5123
EURO 34,8196
ALTIN 2424,603
BIST 9711,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yerli üretim makinalar yurtdışına bağımlılığı azaltacak

    Yerli üretim makinalar yurtdışına bağımlılığı azaltacak
    22.08.2017
    A+
    A-

    Yerli üretim mermer işleme makinasının, mermer ve granit işleyen firmaların ihtiyacını karşılamasının yanı sıra yurtdışına olan bağımlılığı azaltarak katma değer sağlaması hedefleniyor.

    Türkiye’de ilk defa dizayn ve imalatı tamamen USEL Makina tarafından gerçekleştirilen 1000 mm Z eksenine sahip CNC 5 eksen Lazer taramalı 3 boyutlu Simultane Mermer İşleme Makinası, 23-26 Ağustos 2017 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi, Project Marble Eurasia Fuarı’nda sergilenecek.

    Almanya, Rusya, İngiltere gibi Avrupa ülkeleri başta olmak üzere 4 kıta ve çok sayıda ülkeye makine ihracatı gerçekleştirdiklerini belirten USEL Makina Genel Müdürü Dr. Uğur Şimşir “20 yılı aşkın tecrübemiz ile ürettiğimiz CNC makinalar, Alman KNUTH firması tarafından Avrupa’da pazarlanıyor. Avrupa ülkelerine yapılan ihracat hacminin artırılması açısından yüksek standartlarda yerli üretim gerçekleştirmeye önem veriyoruz. AR-GE ve müşteri memnuniyetine büyük önem vererek, ürettiğimiz akıllı makinalar ile insan kaynağını, süreçleri ve çevre kalitesini iyileştirmeye gayret ediyoruz. Uluslararası düzeyde ISO 9001 sertifikasına sahibiz ve üretimin her aşamasında kalite kontrol sürecinden geçirilen makinalar Avrupa standartlarına uygun, CE sertifikası taşıyor ve en az %60 yerlilik oranına sahip olarak üretiliyor” dedi.

    Yurtdışına bağımlılığı azaltacak, katma değer sağlayacak

    Devlet desteği ile geliştirilerek, Mermer rezervleri bakımından dünyanın en zengini olan ülkemizde, mermeri işleyen firmaların ihtiyacını karşılayacak ve yurtdışına olan bağımlılığı azaltacak aynı zamanda yurtdışına ihraç edilerek yüksek katma değer sağlayacak Lazer taramalı 5 eksenli CNC mermer İşleme Makinası, İMİB tarafından organize edilen İstanbul Expo Center, Project Marble Eurasia Fuarın’da 23-26 Ağustos 2017 tarihlerinde sergilenecek.

    Ülkemizde ilk defa, yoğun özveri ile gerçekleştirilen ve yüksek teknoloji içeren projemizin 23 Ağustos 2017 Saat 11:00 dan itibaren yapılacak tanıtım ve lansmanına tüm sektör temsilcilerini ve basın mensuplarını bekliyoruz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.